Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Western Digital Red Plus HDD - 8TB, 3.5"
Western Digital Red Plus HDD - 8TB, 3.5"
Western Digital Red Plus HDD - 8TB, 3.5"
Western Digital Red Plus HDD - 8TB, 3.5"

1 / 4

Western Digital Red Plus HDD - 8TB, 3.5"

(2 recensioner)
2 399 kr
Western Digital WD Red Plus Intern hårddiskfunktioner 8 TB, 3,5 ", SATA3, 7200 RPM, 256 MB cache, CMR Western Digital WD Red Plus, 3,5 ", 8000 GB, 7200 RPM Hantera intensiteten med WD Red ™ Plus WD Red ™ Plus är full av kraft för att ha
  • 8TB
  • 3.5"
  • SATA-600
  • 7200RPM
  • 128MB cache
Läs mer

Western Digital WD Red Plus Intern hårddiskfunktioner

8 TB, 3,5 ", SATA3, 7200 RPM, 256 MB cache, CMR


Western Digital WD Red Plus, 3,5 ", 8000 GB, 7200 RPM


Hantera intensiteten med WD Red ™ Plus


WD Red ™ Plus är full av kraft för att hantera små och medelstora NAS-miljöer och ökad arbetsbelastning1 för SOHO-kunder, och är idealisk för arkivering och delning samt RAID-array-ombyggnad på system med ZFS och andra filsystem. Dessa enheter är byggda och testade för NAS-system med upp till 8 fack och ger dig flexibilitet, mångsidighet och förtroende för att lagra och dela dina värdefulla hem- och arbetsfiler.


För små och medelstora företag

Strömma, säkerhetskopiera, dela och organisera ditt digitala innehåll med NAS- och WD Red ™ Plus-enheter som är utformade för att enkelt dela innehåll med enheterna hemma eller i ditt företag. NASware ™ 3.0-teknik ökar dina enheters kompatibilitet med ditt befintliga nätverk och enheter. För större företag med upp till 24 vikar kan du räkna med att WD Red ™ Pro-enheter ger exceptionell prestanda.


Exklusiv NASware 3.0

Inte bara någon enhet kommer att göra. Få upp till 112 TB kapacitet i ditt NAS-system med 8 fack och med Western Digital exklusiva NASware 3.0-teknik kan du optimera varje enhet. Inbyggd i varje WD Red ™ Plus-hårddisk, förbättrar NASware 3.0s avancerade teknik lagringsprestanda genom ökad kompatibilitet, integration, uppgraderingsförmåga och tillförlitlighet.


Byggd för optimal NAS-kompatibilitet

WD Red ™ Plus-enheter med NASware ™ -teknologi tar bort gissningen av att välja en enhet. Vår unika algoritm är optimerad för NAS-system och balanserar prestanda och tillförlitlighet i NAS- och RAID-miljöer. Enkelt uttryckt är en WD Red ™ Plus-enhet en av de mest kompatibla enheterna som finns tillgängliga för NAS-kapslingar. Men ta inte vårt ord för det. WD Red ™ Plus-enheter är en återspegling av omfattande NAS-partnerteknologi och testning av kompatibilitet.


WD Red ™ Pro för stora företag

Om du letar efter tunga prestanda för NAS, levererar WD Red ™ Pro-enheter enastående prestanda för medelstora till stora företagskunder med extrema krav. För NAS-miljöer med 9 till 24 vikar levererar WD Red ™ Pro-enheter kompromisslös prestanda och orubblig försäkring med 5 års begränsad garanti.


3D Active Balance Plus

Vår förbättrade balansregleringsteknik med två plan förbättrar den totala körprestandan och tillförlitligheten avsevärt. Hårddiskar som inte är korrekt balanserade kan orsaka överdriven vibration och buller i ett system med flera enheter, minska hårddiskens livslängd och försämra prestanda över tid.


24/7 miljö

Eftersom ditt NAS-system alltid är på är en pålitlig enhet nödvändig. Med en MTBF på upp till 1 miljon timmar är WD Red ™ Plus-enheten konstruerad för att hantera 24x7-miljöer.


Stationära enheter mot WD Red ™ Plus

Gör precis vid din NAS och välj den enhet som är specialbyggd för NAS med en rad funktioner för att bevara dina data och bibehålla optimal prestanda. Ta hänsyn till följande när du väljer en hårddisk för din NAS:


Kompatibilitet: Till skillnad från stationära enheter testas dessa enheter specifikt för kompatibilitet med NAS-system för optimal prestanda.

- Pålitlighet: Den alltid pågående miljön på en NAS eller RAID är varm och stationära enheter är vanligtvis inte utformade och testade under sådana förhållanden som WD Red ™ Plus-enheter är.

Felåterställningskontroller: WD Red ™ Plus NAS-hårddiskar är specifikt utformade med RAID-felåterställningskontroll för att minska fel i NAS-systemet.

- Buller- och vibrationsskydd: Designade för att fungera solo, stationära enheter erbjuder vanligtvis lite eller inget skydd mot buller och vibrationer som finns i ett system med flera enheter. WD Red ™ Plus-enheter är utformade för att trivas i NAS-systemmiljöer med flera fack.

Snabbfakta

  • 8TB
  • 3.5"
  • SATA-600
  • 7200RPM
  • 128MB cache
M

Mattias

För en månad sedan

Har tre stycken i ett NAS som snurrat på utan problem en längre tid. Låter inte mycket och presterar det som utlovats. Leveranstiden från Xstra tog däremot 30 dagar. Inte låtit det påverka produktens betyg.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

K

Kallmyr

För ett år sedan

Bra hårddisk men dyr

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.