Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Xbox One (original) wall mount Black by FLOATING GRIP®

(0)
Skriv en recension
-30%
Xbox One (original) wall mount Black by FLOATING GRIP®
Xbox One (original) wall mount Black by FLOATING GRIP®
160 kr
Rekommenderat pris: 229 kr
Frakt från 29 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-3 arbetsdagar
    Frakt från 29 kr
  • Säljs och skickas av Wendros

Bevaka produktens pris

Väggfäste för Xbox One av FLOATING GRIP®
Fäst ditt Xbox One enkelt på väggen bredvid (eller bakom) din tv för att spara plats.
Väggfästet är utformat för att sätta din konsol snyggt och diskret på väggen, med ett enkelt och användarvänligt system. Förutom detta är den också designad för att vara funktionell med enkel tillgång till skivläsaren, kabelingångarna och 360 graders ventilation.
Eftersom konsolen behöver luftflöde är väggfästet utformat för att hålla konsolen cirka 1–2 centimeter bort från väggen vilket möjliggör 360 graders ventilation.
Väggfästet består av tre specialutvecklade delar som tillsammans ger en stadig lösning som stabiliserar konsolen. Dessutom kan konsolen snabbt och enkelt nivåjusteras i väggfästet.
Med FLOATING GRIP® sparar du utrymme och skapar samtidigt ett snyggt spelområde eftersom din konsol hamnar på en stilren plats på väggen.
OBS för Xbox One: Observera att det finns vissa begränsningar för Xbox One. Eftersom Xbox One inte alltid kan läsa skivor vertikalt rekommenderar vi dig att bara hänga konsolen i väggfästet när den inte används, om du använder skivläsaren. Om du inte använder skivläsaren är det inga problem att använda den medan den är upphängd.
OBS: Väggfäste för tillhörande laddare ingår.

Produktinformation
Vikt0,05 kg
KonsolXbox One
Maxvikt

Våra väggfästen kan bära konsoler på upp till 10 kg. Obs: Xbox One väger cirka 3,5 kg.
UrsprungTillverkad i Danmark
Bra att vetaDet enda du behöver för att hänga upp fästet är en skruvdragare och/eller borr. Skruvar, pluggar och skruvbits ingår.
Friskrivning

Microsoft rekommenderar att Xbox One inte står vertikalt när skivläsaren används eftersom konsolen inte alltid kan läsa skivor vertikalt. Därför rekommenderar vi dig att bara hänga konsolen i väggfästet när den inte används, om du använder skivläsaren. Om du inte använder skivläsaren är det inga problem att använda den medan den är upphängd.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.