Yamaha WXAD10DGY Svart BT

Yamaha WXAD10DGY Svart BT
Tipsa en vän
1890 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Anslut WXAD-10 till ditt nuvarande ljudsystem och få tillgång till flertalet streamingtjänster samt Bluetooth® och Airplay®. Streama musik och ljud trådlöst från din smartphone, surfplatta eller dator. WXAD-10 är också kompatibel med MusicCast, Yamahas trådlösa streamingsystem, vilket gör att du kan koppla ihop den trådlöst till andra MusicCast-enheter och fylla hela ditt hem med musik! Med WXAD-10 kan du enkelt göra ditt nuvarande ljudsystem smart och ge det alla de senaste och smidigaste funktionerna.

-Öppna upp en ny värld av musik
-MusicCast ger dig ljud i alla dina rum
-En kontroll-app så att du enkelt kan styra alla funktioner (MusicCast CONTROLLER)
-Går att koppla till alla ljud-enheter
-Hög ljudkvalitet och kompatibel med högupplösta ljudkällor
-Egenutvecklad nätverksmodul med hög ljudkvalitet
-Clavinova, välkommen till MusicCast
-Enkel och stilren design
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Yamaha WXAD10DGY – Grym streamer i Hi-Fi-klass

Sedan många år har jag ett par kompakta, kraftfulla studiomonitorer i köket och jag är nu inne på den fjärde streamern. ”Ljudkorven” Pinnacle SoundBridge och den med pekskärm bestyckade Logitech Squeezebox Touch var bägge fina och välljudande produkter vilka bryskt blev lämnade att dö sotdöden då all tillverkarsupport upphörde över en natt. Via en massa hemmahack fick dessa ytterligare några nådeår, men då Google Chromecast Audio blev på rea plockade jag upp en sådan i tron att den skulle leverera lika bra som ”bild-chromecastarna” jag hade sedan tidigare. Icke så! Den gamla sanningen ”man får oftast det man betalar för” stämde smärtsamt väl och CCAudion skänktes bort till en intet ont anande arbetskamrat.

Via Smartson kunde jag kort därefter köpa en Yamaha WXAD10DGY för tusenlappen och nu lyfte ljudkvalitén till aldrig tidigare uppnådda nivåer! Inuti den lätta, lilla lådan finns en Burr-Brown PCM5121 DAC och komponenter man vanligtvis bara hittar i betydligt dyrare apparater. Spotify m.fl., hundratals internetradiokanaler, Bluetooth, AirPlay m.m. finns förstås där och låter riktigt bra, men där Yamahan verkligen skiner är då man spelar upp 24-bit 192 kHz filer i FLAC, AIFF och andra högupplösta ljudformat från exempelvis sin NAS (streamern stöder DLNA).

Det senare ledde till att jag från CDON beställde ytterligare en Yamaha WXAD10DGY till musikanläggningen i vardagsrummet, där inkopplad via ethernetkabel för att inte belasta det trådlösa nätverket hemma.

Installationen är busenkel. Ladda hem Yamahas MusicCast-app från Apple eller Google, starta appen och följ instruktionerna på skärmen. Rent tekniskt går det till så att appen först söker efter streamern, upprättar direktkontakt med denna, varpå du väljer nätverk, fyller i lösenord etc. Klart!

Med tanke på att Yamaha är en välrenommerad Hi-Fi-tillverkare och deras MusicCast-teknik återfinns i många av deras produkter lär de inte lämna en med en ”död” produkt i närtid. Streamern är dyrare än många andra, men det känns orättvist att jämföra med någon av dessa då Yamahan bokstavligen spelar i en högre division. Rekommenderas!

Slutkläm:
+ Fina komponenter
+ Enkel installation
+ Diskret, kompakt design
+ Ljud med utmärkt närvaro, närmast vinylartad värme vid uppspelning av högupplöst material
+ ”Prisvärd” är en grov underdrift – Yamahan är rena fyndet!
– Volymkontrollen via smartphone/platta kan kännas lite bökig ibland, det är dock bara när den är direktkopplad till som i mitt fall studiomonitorer vars förstärkare inte volymregleras på traditionellt vis

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 691 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 377 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 211 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 108 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »