Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

20 Tum 12v TV till husvagn PALCO 20X HD-TV 12v Trådlös Soundbar Stereohögtalare paket
20 Tum 12v TV till husvagn PALCO 20X HD-TV 12v Trådlös Soundbar Stereohögtalare paket
20 Tum 12v TV till husvagn PALCO 20X HD-TV 12v Trådlös Soundbar Stereohögtalare paket

1 / 3

20 Tum 12v TV till husvagn PALCO 20X HD-TV 12v Trådlös Soundbar Stereohögtalare paket

3090 kr
20 Tum 12 volt TV till husvagn PALCO 20X HD-TV 12v / 230v med Trådlös Soundbar Stereohögtalare med Bluetooth Sound miracle V 30 watt Paket från TELE System introducerar PALCO20X TV-serien som erbjuder 360° underhållning hemma eller på semester.Tack v
Läs mer

20 Tum 12 volt TV till husvagn PALCO 20X HD-TV 12v / 230v med Trådlös Soundbar Stereohögtalare med Bluetooth Sound miracle V 30 watt Paket från TELE System introducerar PALCO20X TV-serien som erbjuder 360° underhållning hemma eller på semester.

Tack vare 12V strömförsörjning (strömförsörjning ingår, adapter 12V * för cigarettändare som tillval) kan du använda PALCO20X även utanför hemmet: husvagnar, husbilar, lastbilar, båtar etc.

TV: n blir en universell underhållningsenhet för att erbjuda dig hundratals digitala mark- och satellitkanaler gratis och betala även under semestern.

PALCO-TV: n skiljer sig åt när det gäller enkel installation och utför automatiskt funktionerna för skanning, sortering och uppdatering av kanaler.

När du ansluter en hårddisk till USB2.0-porten blir den en Mediaplayer.

Alla modeller är CI+ Ready och är utrustade med CI/CI+ -platser som är kompatibla med HD CAM för att få åtkomst till digitalt markbaserat innehåll och med tivùsat-certifierad CAM.

Som komplettering av funktionerna i PALCO20X-linjen har två : en standard för att ställa in TV: n vid första installationen och en "förenklad" för viktiga funktioner, med stora knappar, utformade speciellt för äldre personer eller som en ersättningsfjärrkontroll.

Dubbel tuner, dubbel show!

Den första raden av tredje generationens HD-TV med en dubbel tuner, Digital markbunden (DVB-T2) och satellit (DVB-S2), båda med 10-bitars H.265 / HEVC-kodning som kombinerar teknik och maximal användarvänlighet.

TV blir centrum för hemunderhållning med hundratals mark- och satellitkanaler, italienska och utländska, betalt eller gratis även i HD.

Kompatibel CAM tivùsat och digital markbetalning

CI+ -facket erbjuder maximal kompatibilitet med CAM för att få tillgång till betalinnehållet för markbunden digital och med det certifierade TELE System CAM tivùsat för att utöka upplevelsen och kvaliteten på synen.

Att ladda satellitkanaler i "standard" -läge ger den italienska kanallistan som standard.

"Grundläggande" 

Installationen av PALCO20X utförs i två enkla steg, funktionerna för att skanna, sortera och uppdatera kanaler och kan också styras med den medföljande underlättade fjärrkontrollen, med stora tangenter för viktiga funktioner, speciellt tänkt för äldre människor.

TV-program och filmer alltid med dig

Tack vare 12V strömförsörjning kan du använda PALCO20X även utanför hemmet: husbilar, husvagnar, lastbilar, båtar etc.

(12V cigarettändaradapter med 1,5 m kabel ingår.)

Hotelllägesfunktion

Med Hotel Mode-funktionen kan du definiera maximala ljudvärden, ställa in volymen och bestämma kanalen när du slår på den och välja källsignal i förväg.

Det är särskilt lämpligt för hotellanläggningar eftersom det hindrar användare från att komma åt de mest avancerade funktionerna, till exempel menyn för hantering av kanaler.

Trådlös Soundbar Stereohögtalare med Bluetooth Sound miracle V 30 watt

Sound miracle V Trådlös Soundbar med Bluetooth Snygg, trådlös soundbar för dator, TV och telefon/surfplatta med Bluetooth.

Det massiva höljet innehåller 30 watt (RMS) via två bredbandshögtalare. Detta säkerställer optimal talförståelse, imponerande rumlighet och kraftfull bas. Den enkla och kompakta designen kompletterar utseendet.

Anslutningen sker via ett 3,5 mm ljuduttag till TV: ns hörlursuttag. Om TV: n också har ett Bluetooth®-gränssnitt kan överföringen också vara trådlös. Med Bluetooth®-funktionen erövrar Sound Miracle V också världen av smartphones och surfplattor. Som en högtalare av hög kvalitet säkerställer den förlustfri överföring till respektive mobila enheter.

 med alla vanliga funktioner

Ljudmiraklet kan också styras med den medföljande fjärrkontrollen och har alla vanliga funktioner som volymkontroll, navigeringsknappar för MP3-drift, Bluetooth®-anslutning, ...

MP3-musikfiler kan spelas direkt (utan TV) via USB-anslutningen.

Med TV-fästet kan soundbar monteras snabbt och enkelt på Megasats camping-TV.

Teknisk data

Material: plast / metallgaller

2 fullrange högtalare (stereo)

Högtalarstorlek: 2 tum (5 cm)

Effekt: max. 30 Watt RMS (2x 15 Watt)

Frekvenssvar: 50 Hz - 18 kHz

Ljudingång: 3,5 mm-uttag

USB-port för direkt uppspelning av MP3-filer

Bluetooth® 4Version.0

för trådlös anslutning till TV-apparaten

Strömförsörjning: AC 230 Volt / DC 12 Volt, 2A

Leveransomfattning

Megasat Sound Wonder V.

Batterier

Fäste för TV-montering

Ljudkabel (3,5 mm-uttag)

230/12 Volt nätaggregat

2 Volt anslutningskabel för bil

Användarmanual

Anslutningar

1x USB

1x 3,5 mm jack

1x DC-ingång

Bredd: 420 mm

Höjd: 60 mm

Djup: 60 mm

Vikt: 788 g (netto)

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .