Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Atomizer Oil Sprayer 100ml Kinghoff KH-1588

1 / 1

Atomizer Oil Sprayer 100ml Kinghoff KH-1588

139 kr
Oljesprayer 100ml ger dig möjlighet att lägga till olja i vardaglig matlagning, det underlättar stekning, eftersom pannan är jämnt täckt med ett tunt lager av olja, vilket bidrar till att sänka kalorierna och gör dem friskare. En utmärkt effekt varje
Läs mer
Oljesprayer 100ml ger dig möjlighet att lägga till olja i vardaglig matlagning, det underlättar stekning, eftersom pannan är jämnt täckt med ett tunt lager av olja, vilket bidrar till att sänka kalorierna och gör dem friskare.
En utmärkt effekt varje gång, dispensern ger dig möjlighet att fylla med olika oljor, olja eller andra flytande kryddor - vilket möjliggör en bred användning av köket.
Under tillagningen droppar ingenting något, det flyter inte och spillar inte - du har mer tid för dig själv, för du behöver inte rengöra de oljiga fläckarna på spisen eller köksbordet efter varje matlagning. Miljövänligt: Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och glas, fri från BPA och miljövänligt. Sprayflaskan använder en trycksprayprincip och ett förbättrat munstycke, med en exakt skala som möjliggör exakt dosering, en flaska olja gör att du enkelt kan styra mängden olja.


Egenskaper:

Dispenser gjord av högkvalitativt stål och glas.
Perfekt för sprutning av flytande kryddor.
Användbar i varje kök.
Cowchotor lätt att upprätthålla renlighet
100 ml kapacitet
Mått Ø3.8 x 17.5cm
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner