Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Digitalpiano med 61 tangenter
Digitalpiano med 61 tangenter
Digitalpiano med 61 tangenter
Digitalpiano med 61 tangenter
Digitalpiano med 61 tangenter

1 / 5

Digitalpiano med 61 tangenter

999 kr

-33%

Rek pris. 1499 kr
Detta är ett 61-tangenters multifunktionellt elektroniskt piano i full storlek, det är ett perfekt piano för barn och vuxna. Konstruerad med aluminiumram och premiumknappar i plast, är detta elektroniska piano lätt och tåligt för längre användni
  • Färg: Vit
  • Mått: 91 x 15 x 2,5 cm
  • Vikt: 4 kg
Läs mer

Detta är ett 61-tangenters multifunktionellt elektroniskt piano i full storlek, det är ett perfekt piano för barn och vuxna. Konstruerad med aluminiumram och premiumknappar i plast, är detta elektroniska piano lätt och tåligt för längre användning. Levereras med en Oxford-väska, kan lätt bäras var som helst. Detta elektroniska tangentbord har 128 toner, 128 rytmer och 14 demolåtar för övning och framförande. Inkluderat inbyggda batterier och laddningsadapter är det bekvämt att öva på språng. Om du behöver ett utmärkt tangentbord, tveka inte att ta med det hem!

 

Multifunktionellt elektroniskt tangentbord - Med flera funktioner är detta elektroniska piano med fodral idealiskt för barn och vuxna. Utrustad med Bluetooth-intelligens, röst- och mobilinställning låter tangentbordet dig njuta av 128 toner, 128 rytmer och 14 demonstrationslåtar med hög ljudkvalitet och med många tillgängliga effekter.

Enheten med 61 tangenter - Detta elektroniska piano har 61 tangenter. Dessa välgjorda tangenter i standardstorlek levererar super verklig dynamik och ljud, vilket hjälper dig att träna regelbundet. Laddningstiden är 2 timmar, den maximala användningstiden är 5-6 timmar.

Bärbar och hållbar design- Tillverkat av premium men ändå lätta material, detta bärbara tangentbord garanterar både hållbarhet och bärbarhet. Dessutom ingår en robust väska med två bärhandtag och en justerbar axelrem för praktisk bärning.

Undervisningsfunktion med inspelning och uppspelning - Detta multifunktionella tangentbord är utformat med en inlärningsfunktion och är praktiskt att träna. Och du kan spela in ditt framförande och spela det igen. I processen kan du uppskatta det när du upptäcker alla aspekter som hjälper dig att förbättra.

Ergonomisk design- Detta barntangentbord har många användbara externa gränssnitt, till exempel MP3, hörlurar / ljud, pedal, USB-strömgränssnitt och så vidare. Det inbyggda batteriet eller laddaren låter dig spela var som helst, när som helst. Dessutom kommer den med en pedal, ljudet på detta elektroniska tangentbord är väldigt elegant.

Funktioner:

Tillverkad med aluminiumram och högkvalitativa plastknappar, lång livslängd

Bluetooth- och mobilfunktioner anpassar tangentbordsljud

Externa gränssnitt inkluderar MP3, hörlurar / ljud, pedal etc.

Designad med 128 toner, 128 rytmer, 14 sångdemonstrationer

Väska med handtag och band är bekvämt att bära

Inspelning och uppspelning för att förbättra prestanda

Laddningstiden är 2 timmar, maximal användningstid är 5-6 timmar

Tekniska specifikationer

Färg: Vit

Material: ABS + PC + aluminiumlegering + oxforduk

Mått: 91 x 15 x 2,5 cm

Mått (inklusive fodral): 94 x 19 x 3 cm

Mått på framfickan: 28 x 15 cm

Kontrollboxens mått: 15 x 8 x 2,5 cm Pedalstorlek

: 10 x 6 x 3,8 cm

Tangentbordnummer: 61 tangenter Tillämplig

ålder: 6+

Effekt: 3,7 V 1000 mAh

Vikt: 4 kg

 

Snabbfakta

  • Färg: Vit
  • Mått: 91 x 15 x 2,5 cm
  • Vikt: 4 kg
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .