Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Löshår lång Peruk

1 / 1

Löshår lång Peruk

(1 recension)
169 kr
Våra billiga peruker ser otroligt äkta ut och är ett mycket billigt löshårs alternativ för dig som har ett tunt hår eller är kortklippt. Peruken har en lugg som enkelt kan klippas eller stylas åt sidorna för en perfekt inramning åt ditt ansikte. För
Läs mer
Våra billiga peruker ser otroligt äkta ut och är ett mycket billigt löshårs alternativ för dig som har ett tunt hår eller är kortklippt.
Peruken har en lugg som enkelt kan klippas eller stylas åt sidorna för en perfekt inramning åt ditt ansikte. Förvara gärna peruken hängandes på ett perukstativ då du inte använder den.

Peruken är full peruk och storleken kan anpassas enkelt. När du har justerat storleken rätt, hålls peruken på huvudet säkert och bekvämt, den behöver inte fästas med nålar eller tejper.

Fantiserar du om hur du skulle se ut om du hade en helt annan frisyr? Då har du hamnat rätt. Det är fantastiskt hur mycket en peruk kan göra med utseendet. Bara genom att dra på sig ett låtsashår kan man skapa sig en helt ny karaktär. Det är superkul, testa, det kostar inte många kronor, kanske inte ens din mamma känner igen dig...

Våra peruker av äkta syntetiskt löshår är sydda på ett strechigt peruknät som bildar en mössa.
Peruken är därmed anpassat för alla huvud storlekar genom dess stretchbarhet.

Alla våra peruker är sidenmatta och naturtrogna i sitt utförande.Syntetiskt löshår som är mycket naturtroget.
Hos oss får du extremt mycket löshår för pengarna, du kan till och med unna dig 2 peruker i olika färger.

Ung eller gammal, om du har tunt hår eller du bara vill vara snygg i håret när du går på jobbet, utan att kliva upp 45 min tidigare för att ”fixa och trixa” ,du kanske vill ha lite kortare vardagsfrisyr och en lite längre modell när du vill vara finare eller gå på fest, då är detta en perfekt lösning.

Möjligheterna med peruker är obegränsade när du väl börjat använda peruk.

Du kan använda stylingproduker på din peruk.

Peruk av 100% syntetiskt fibrer som ser ut och känns som äkta hår.

Håret är mjukt och med lagom mattglans.

Längd: 65 cm
Vikt: 220 gram

Bland våra damperuker har du många olika färger att välja mellan. Alla passar lika bra till vardag som till fest.

Är du inte redan blondin så är ju denna peruk ett perfekt sätt att testa om blondiner verkligen har roligare.


Peruker är hållbara, de kan tvättas och formas. Det är bara sällan som du behöver tvätta din peruk, den tvättas med milt schampo i kallt vatten och sköljs i kallt vatten. Frisyren kan stylas såklart, från platt till lockigt och tillbaka. Syntetiskt hår klarar inte av lika höga temperaturer som äkta hår. Använd inte de hetaste temperaturerna på din plattång eller fön.
N

Nvdv

För 6 månader sedan

Fin peruk och snällt att man fick med en hätta på köpet, dock var den lite rufsig när den kom fram pga att den bara låg löst i ett slags nät. Snabb leverans men ogillade att den fick ligga utanför dörren.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.