Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Luxury Rak Full Lace Peruk

(0)
Skriv en recension
Luxury Rak Full Lace Peruk
Luxury Rak Full Lace Peruk
Luxury Rak Full Lace Peruk
Luxury Rak Full Lace Peruk
Luxury Rak Full Lace Peruk
Luxury Rak Full Lace Peruk
Luxury Rak Full Lace Peruk
Luxury Rak Full Lace Peruk
10990 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av Fairwithhair Josiander AB

Bevaka produktens pris

Äkta handknuten Rak Full Lace Peruk äkta hår.

Unna dig en peruk gjord av äkta hår. Att välja en peruk av äkta löshår är ett betydligt bättre val, än en peruk av syntetiskt löshår.  En full lace peruk av äkta hår ger dig ett naturligt utseende och håret faller vackert precis som om det vore ditt egna hår.

En rak full lace wig peruk av äkta hår går att styla precis som vanligt hår, eftersom lace innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!

 

Struktur: Rak äkta hår

Kvalitet: Bra virgin hair löshår som går att bleka och färga

Storlek: Medium/one size, passar de flesta

Form: Forma nätet efter ditt eget hårfäste och klipp därefter till nätet så att det ligger i linje med vart din naturliga hårfäste ligger/har legat.

Frisyr: Klipp in just den frisyren du själv önskar hos din frisör eller behåll perukens naturliga frisyr.

Baby hår: Babyhår gör att hårfästet ser mer naturligt ut och gör också peruken mer mångsidig för att t.ex. möjliggöra hästsvansar

 

Modell: Full Lace Peruk (reglerbar)

Reglerbar Full Lace Peruk betyder att hela peruken är handknutet på ett tunt lace (spets) nät. Lace-delen gör att kanterna i sig knappt syns eller känns och det ger en luftig och behaglig känsla eftersom den andas bra genom det fina nätet.  I nacken har äktahårsperuken reglerbara spännen som sytts på nätet. Detta gör att du inte behöver använda tejp på det partiet och att fästet i Lace peruken där också gör det möjligt för dig att själv reglera storleken på peruken. 

 

Full Lace peruker är otroligt flexibel och kan användas med den frisyr du önskar för stunden. Exempelvis kan du ha håret bakåtkammat, mittbena, snedlugg mm utan att man ser någon perukkant. Men kanske det mest imponerande är att du även kan ha håret i tofs/hästsvans! (något som är väldigt svårt för att inte säga omöjligt med traditionella peruker).

Så i korthet är en äkta full lace peruk det i särklass ett bra val om du vill ha en peruk som ger ett äkta och naturligt utseende och som samtidigt ger dig obegränsade möjligheter att variera avseende frisyr och styling. Med våra peruker av äkta hår kan du känna dig bekväm, som dig själv, som vi vill se ut! 

 

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.