Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Maskeraddräkt Barn Pumpa
Maskeraddräkt Barn Pumpa
Maskeraddräkt Barn Pumpa
Maskeraddräkt Barn Pumpa
Maskeraddräkt Barn Pumpa
Maskeraddräkt Barn Pumpa

1 / 6

Maskeraddräkt Barn Pumpa

(1 recension)
335 kr
Barndräkt Pumpa av fleeceliknande, mjukt tyg, filt-dekorationsblad, jerseystretch-ärmar och en pump-mössa med stjälk. Material: 100 % polyester.Med denna förstklassiga barndräkt Pumpa kan alla barn snabbt förvandlas till en spöklik pumpa. Halloween-
Läs mer

Barndräkt Pumpa av fleeceliknande, mjukt tyg, filt-dekorationsblad, jerseystretch-ärmar och en pump-mössa med stjälk. Material: 100 % polyester.

Med denna förstklassiga barndräkt Pumpa kan alla barn snabbt förvandlas till en spöklik pumpa. Halloween- och maskeraddräkten består av två delar, pumpdräkten och mössan med påsydd stjälk. Den bekväma dräkten har ett kusligt pumpansikte på magen, påsydda dekorations-filtblad i urringningen och upptill två dragkedjor för att dräkten snabbt ska kunna kläs på och av. Mössan kan knäppas vid hakan med kardborreband. Den väl bearbetade barndräkten är också optimal för karnevalståg eller en halloweenpromenad, eftersom den kan bäras utanpå kläderna och dessutom håller barnet skönt varmt.

I denna söta pumpdräkt sprider din älskling rädsla och skräck på halloween, så att alla garanterat inte vågar göra annat än att ge godis. Även på maskeraden är denna fräcka lilla Pumpkin i lysande orange en välkommen partygäst. Gläd dig åt en pumpdräkt som man inte glömmer i första taget.

Highlights

  • Bekvämt material att bära
  • Iögonfallande utseende
  • Två dragkedjor fram
  • Mössa med stjälk och kardborreband
  • Förstklassig bearbetning

Observera

Strumpbyxor, knästrumpor och skor medföljer inte.

Liknande produkter