Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Roll-A-Piano ™, Piano
Roll-A-Piano ™, Piano
Roll-A-Piano ™, Piano
Roll-A-Piano ™, Piano
Roll-A-Piano ™, Piano
Roll-A-Piano ™, Piano

1 / 6

Roll-A-Piano ™, Piano

639 kr

-32%

Rek pris. 939 kr
Spela pianot som ett proffsAtt spela piano är en fantastisk passion som har visat sig förbättra hjärnans utveckling, särskilt hos små barn, men traditionella pianon / tangentbord är stora och skrymmande och kan kosta hundratals eller tusentals. Det b
Läs mer

Spela pianot som ett proffs

Att spela piano är en fantastisk passion som har visat sig förbättra hjärnans utveckling, särskilt hos små barn, men traditionella pianon / tangentbord är stora och skrymmande och kan kosta hundratals eller tusentals. Det betyder att många människor helt enkelt inte förbinder sig att lära sig på grund av brist på utrymme eller rädsla för att pengar kommer att slösas bort bara om pianot / tangentbordet inte används.


Roll-A-Piano ™ är det perfekta tangentbordet för dem som inte bara är villiga att spendera tusentals på ett piano / tangentbord i full storlek eller kan vara begränsat med plats. Det är bara att rulla ut Roll-A-Piano-träningen och träna ditt favoritinstrument på alla skrivbord eller plana ytor.

Vårda en passion för musik

Fördelar.


Perfekt för barn och nybörjare - Träna och förbättra medan du är hemifrån så att barnen inte är beroende av beroendeframkallande elektronik.

49 Key Compact Design - Överbelasta inte nya elever med för många tangenter och ger tillräckligt med tangenter för att spela dina favoritlåtar.

Flera spelfunktioner - Rytm, trumma, ljudeffekter och ackordinlärningstangenter gör att du kan spela olika ljud och behärska svåra ackord.


6 Inbyggda låtar - För att få nybörjare en enkel start och fastnat för att spela piano.

Inspelnings- och uppspelningsfunktioner - Inspelnings- och uppspelningsfunktioner så att du kan höra dig själv och ständigt förbättra dig.

Kompakt och lätt design - Rulla ihop ditt pedagogiska piano och ta det vart du än går och håll barnen underhållna och borta från elektroniska enheter på vägen.


Inbyggd högtalare och 3 mm hörlursuttag - Spela så högt du vill eller håll saker nere privat med hörlurar och justerbar ljudnivå.

Rullar in i handflatan.


Specifikationer:

Spänning: DC4,5 eller 3 AA -batterier (batterier ingår ej)

Färg: Svart

Storlek: 32,7 x 8,8 tum (83 cm x 25,5)

Nettovikt: 736 g

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter