Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Sojavax till doftljus - GoldenWax - 1 Kg
Sojavax till doftljus - GoldenWax - 1 Kg
Sojavax till doftljus - GoldenWax - 1 Kg

1 / 3

Sojavax till doftljus - GoldenWax - 1 Kg

119 kr
Sojavax som kan användas till att göra doftljus. Går även att göra ljus utan doft, vilket kan vara ett bättre alternativ för t.ex. allergiker. Naturlig och miljövänlig soja-vax som passar bäst i glas
Läs mer

Sojavax som kan användas till att göra doftljus. Går även att göra ljus utan doft, vilket kan vara ett bättre alternativ för t.ex. allergiker. Naturlig och miljövänlig soja-vax som passar bäst i glasburkar, ej till formar eller stöpning, eftersom vaxet blir ganska mjukt.

".

Smältpunkt, ca 80 grader.
Häll i doft och / eller eventuell ljusfärg när den smälta ljusmassan har gått ner till ca 60 grader. Då är det dags att hälla upp massan i glasburken.

Viktvara. Vägs upp och levereras i påse.

Tillverkat i USA.


För att göra egen ljusmassa till stöpning används ofta stearin, paraffin och bivax i kombination. Dock är alla recept hårt hållna hemligheter så man får prova sig fram på egen hand. Vi tillhandahåller inga recept.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .