Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Spa & Övernattning på Welcome Hotel
Spa & Övernattning på Welcome Hotel

1 / 2

Spa & Övernattning på Welcome Hotel

1695 kr
Detta är en upplevelse från Live it.Välkommen till en rofylld och energigivande övernattning på Welcome Hotel Barkarby – bara 15 minuter från Stockholm City. Här väntar en övernattning med tillgång till fullt SPA och en smarrig frukostbuffé efter en
  • Fri bytesrätt
  • Levereras i en elegant presentbox
Läs mer

Detta är en upplevelse från Live it.

Välkommen till en rofylld och energigivande övernattning på Welcome Hotel Barkarby – bara 15 minuter från Stockholm City. Här väntar en övernattning med tillgång till fullt SPA och en smarrig frukostbuffé efter en god natts sömn. Welcome Hotel säger det kanske bäst – RELAX, REFRESH, RECHARGE.

Upplevelsen Spa & Övernattning på Welcome Hotel

Ta en paus i vardagen och ladda batterierna på Welcome Hotel i Barkarby. Här väntar en city-nära övernattning med mysigt spa, restaurang och bistro, gym, bar samt stans kanske bästa shopping område ett stenkast från hotellet.  

I den nya SPA-avdelningen väntar en 35-gradig uppvärmd pool, jacuzzi, torrbastu, ångbastu, en relaxavdelning samt en kallpool för den modige. För den som vill få in ett träningspass finns även tillgång till hotellets gym.

Passa på att äta en trevlig middag i hotellets restaurang och avsluta med en god drink innan ni drar er tillbaka till rummet. När ni sovit ut och är utvilade väntar en lyxig hotellfrukost.  

För den shoppingsugne ligger Stockholm Quality Outlet ett stenkast från hotellet, perfekt sätt att avsluta din vistelse med.  

  • Övernattning för två personer
  • Entré till SPA
  • Tofflor och morgonrock
  • Frukostbuffé

Snabbfakta

  • Fri bytesrätt
  • Levereras i en elegant presentbox
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .