Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Svarta/Röda Rosor

1 / 1

Svarta/Röda Rosor

59 kr
För att få den där lite lyxigare känslan på halloweendekorationen så söker du efter något som ger ett friskt, vuxet och vardagligt intryck till gästerna. Trots att det känns så ska ska det &
Läs mer
För att få den där lite lyxigare känslan på halloweendekorationen så söker du efter något som ger ett friskt, vuxet och vardagligt intryck till gästerna. Trots att det känns så ska ska det ändå kunna ge en obehaglig känsla, eftersom det är halloweenfest. Du vill undvika avhuggna lemmar, blor och annat strunt och vill hellre komma åt den där lite lyxigare slottskänslan. Kandelabrar, svart och röd sammet och torkade rosor ger en gammal, lyxig känsla som du säkert hittar på en äldre nedlaggd herrgård eller ett mycket gammalt slott som ingen har bott i på årtionden.

Svarta/Röda Rosor är en mycket bra dekoration som kommer att fungera väldigt bra på exempelvis halloweenfesten. De är tillverkade av plast och polyester och finns i färgerna röd och svart. Levereras i 4-pack med två rosor av vardera färg.

Mått: 38 cm.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .