Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fri frakt
The Steam Hotel
The Steam Hotel
4995 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-3 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av live it

Bevaka produktens pris

 • Fri bytesrätt
 • Levereras i en elegant presentbox

Detta är en upplevelse från Live it.

I Västerås ligger en anläggning helt unik i sitt slag. I ett gammalt Ångkraftverk från 1917 hittar ni ett hotell med 18 våningar i industriromantisk stil med utsikt över Mälarens Strand. Här ges en helhetsupplevelse med Sveriges coolaste Pool lounge, mat i toppklass och självklart härliga rum för en god natts sömn. Välkommen till The Steam Hotel!

The Steam Hotel - Live it Edition

Välkommen till The Steam Hotel, Ångkraftverket från 1917 som gjorts om till ett hotell som för tankarna till internationell lyx och flärd. På de 18 våningarna har de skapat ett hotell som tillfredsställer alla sinnen och där det går att finna det just ni söker för er vistelse.

The Steam Hotel Live it Edition

Kl. 16:00 hämtar ni ut er nyckel till rummet – sen väntar ett avslappnat äventyr i vad The Steam kallar industriromantik. Packa upp väskorna, ta in den härliga utsikten och svep in er i de härliga badrockarna och bege er till The Voltage Lounge för en spa upplevelse ni sent kommer att glömma.     

Välj mellan relaxpoolen där ni myser med mörker och levande ljus för att sen bege er till den andra utomhuspoolen med pulserande musik och utsikt över Mälaren. Tips- avsluta besöket i baren med en cocktail eller glas bubbel i badrock innan det är dags för middag.

För att njuta av Voltage Lounge till fullo är ni bokade på den sena sittningen i den stora Restaurangen Chamberlain där ni bjuds på en utsökt trerätters middag med dryckespaket och en fördrink. Efter desserten finns det två stigar att följa, den ena går till rummet och den andra leder till Skybar Locavore på våning 18.

Efter en god natts sömn väntar sen en härlig frukostbuffé innan ni checkar ut fyllda med ny energi och en hotellupplevelse ni sent kommer glömma.

 • Dubbelrum med sjöutsikt
 • Entré till Voltage Lounge Pool Club
 • 3-rättersmiddag
 • Dryckespaket
 • Frukost

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .