Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Väggdekor Walltastic Magical Unicorns
Väggdekor Walltastic Magical Unicorns
Väggdekor Walltastic Magical Unicorns
Väggdekor Walltastic Magical Unicorns

1 / 4

Väggdekor Walltastic Magical Unicorns

(1 recension)
273 kr

-32%

Rek pris. 399 kr
Väggdekor Walltastic Magical Unicorns. Denna härliga väggdekor är en del av vårt stora sortiment från engelska Walltastic - en europeisk marknadsledare inom tapeter och väggdekor för barnrummet som vunnit otaliga priser både för design och användarvä
Läs mer
Väggdekor Walltastic Magical Unicorns. Denna härliga väggdekor är en del av vårt stora sortiment från engelska Walltastic - en europeisk marknadsledare inom tapeter och väggdekor för barnrummet som vunnit otaliga priser både för design och användarvänlighet.

Förpackningen består av 3 ark med väggdekor som vardera är ca 46 x 34 cm stort. Väggdekalerna är tryckta på ett material som helt blockerar väggens färg från att lysa igenom. Därför behåller motiven sina klara färger och lämpar sig lika bra för alla olika väggfärger. Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag. Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då tapeten riskerar att gå sönder om väggdekoren senare ska tas bort. Tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Produkten är självklart återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad inom EU. Allt levereras i en färgglad förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Instruktioner på svenska finns på förpackningen.

Specifikationer
- Dekor gjord för att inreda väggar & dörrar utan att lämna märken
- 3 ark á 46x34 cm fyllda med väggdekor av hög kvalitet i fin förpackning
- Enkel att sätta upp & flytta omkring
- Tål fukt, vattenstänk & att torkas av
- Innehåller inga farliga ämnen & är 100% återvinningsbar
- Tillverkad i EU

KollektionWalltastic Wall Stickers (3 sheets)
FärgFlerfärgad
SerieMagical Unicorn
Antal Partier3-delat
TypSjälvhäftande väggdekor