Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Yamaha P-125 Digital Piano Black
Yamaha P-125 Digital Piano Black
Yamaha P-125 Digital Piano Black
Yamaha P-125 Digital Piano Black
Yamaha P-125 Digital Piano Black
Yamaha P-125 Digital Piano Black
Yamaha P-125 Digital Piano Black
Yamaha P-125 Digital Piano Black

1 / 8

Yamaha P-125 Digital Piano Black

5 890 kr
Det mest attraktiva digitalpianot blev precis ännu bättre! Populär modell Bra pianoljud Bra nybörjarinstrument FC-5 pedal inkluderad Pianokvalité som är unikt för Yamaha Yamaha's unika Pure CF Sound Engine är resultatet av ö
Läs mer

Det mest attraktiva digitalpianot blev precis ännu bättre!

  • Populär modell
  • Bra pianoljud
  • Bra nybörjarinstrument
  • FC-5 pedal inkluderad

Pianokvalité som är unikt för Yamaha
Yamaha's unika Pure CF Sound Engine är resultatet av över ett sekel av akustiskt pianoskapande, kombinerat med en toppmodern teknik och expertis.

Yamaha är industriledaren i den digitala pianotekniken, och detta kan höras i ljudet av de digitala pianon som utnyttjar Pure CF motorn. P-125 inkluderar ljudet av den kända Yamaha CFIIIS 9' konsertsflygel och är troget återskapad, vilket som möjliggör en otrolig dynamik och en uttryckfullshet som gör de digitala pianon med en Pure CF, värda Yamaha namnet.

En Graded Hammer Standard (GHS) 88-tangents piano keyboard erbjuder en tyngre touch i lågändan och en lättare touch i högänden, vilket som liknar det på ett akustiskt piano.

Autentiskt pianomöjlighetsutrymme
Det nyutvecklade 2-vägshögtalarsystemet producerar ett expansivt pianoljud både i uppåt och nedåtriktad riktning.

Detta tillåter spelaren att njuta av ett rikt ljudområde, som om du satt framför ett akustiskt piano.

The Stereophonic Optimizer—en ny typ av hörlursupplevelse.
När man använder hörlurar, så låter Stereophonic Optimizern spelare njuta av samma skingrade ljud som när man sitter framför ett akustiskt piano. Med Stereophonic Optimizern, så låter det som att toner som är samplade från akustiska pianon kommer direkt från instrumentets kropp.

Detta ger en bekväm, naturlig upplevelse som eliminerar nackdelarna med att uppträda med hörlurar.

Gå och spela—Överallt
P-125 är lätt och kompakt för enkel portabilitet

Med den dedikerade väskan, kan du ta med dig P125 vart du än vill.

Optimalt ljud på bordet
Den ny "table EQ" egenskapen låter spelaren behålla den optimala akustiken, så att även om du spelar på en hård, platt yta, kan du få det bästa möjliga ljudet.

Bas-och Trumljud på rätt tid
P-125 har inbyggda Bas- och Trumljudfiler som låter dig spela i tid. Det finns en variation av rhythm ljudmönster att välja mellan, beroende på känslan du går efter. Från rock tll ballad så kan du använda dessa rhytmer för att lägga till ett roligt element till ditt övande, eller helt enkelt använda dem som en virituell trummis för dina uppträdanden.

Enkel operation med Smart Pianist-appen!
Vår "Smart Pianist"app tillåter dig att kontrollera de många funktioner som är inkluderade i Yamahas digitala pianon med din smartenhet. Voices, rhythmer och andra inställningar kan väljas under tiden du kollar på skärmen, vilket som gör det enkelt att njuta av nya funktioner.

Du kan också spara dina favoritinställningar för en snabb återuppspelning när som helst. Du kan på direkten upptäcka ackorden i ljudfiler i din iPhone eller iPad. Hitta nya sätt att njuta av din P-125, genom att använda smarta funktioner som bara ett modernt digitalt instrument kan erbjuda.

0
Bli den första att skriva en recension