Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Yamaha PSR-EW410
Yamaha PSR-EW410
Yamaha PSR-EW410
Yamaha PSR-EW410
Yamaha PSR-EW410
Yamaha PSR-EW410
Yamaha PSR-EW410

1 / 7

Yamaha PSR-EW410

4077 kr
PSR-EW410 är en perfekt 76-tangenters keyboard för olika typer av musik, från de senaste hitsen till gamla vinyl-örhängen. Pianosamplingen är högupplöst som man kan förvänta sig, de inbyggda hög
Läs mer

PSR-EW410 är en perfekt 76-tangenters keyboard för olika typer av musik, från de senaste hitsen till gamla vinyl-örhängen. Pianosamplingen är högupplöst som man kan förvänta sig, de inbyggda högtalarna är kraftfulla, gränssnittet är enkelt och funktionerna är många.

Sväng som ett proffs
Om du trodde att du behövde vara proffs för att svänga - tänk om! Med nya PSR-EW410 behövs bara inspiration för att göra verklighet av din fantasi.

Quick Sampling - möjligheterna är oändliga
Quick Sampling-funktionen är enkel att använda och innebär att du kan spela in och upp dina favoritljud direkt från din keyboard. Det är riktigt enkelt att sampla från en extern ljudkälla och adressera ljudet till en knapp eller tangent.

Groove Creator - gör musik som en DJ
Starta festen genom att spela ett beat, mixa och ändra. Du kan enkelt skapa ditt eget groove med live control-vridkontrollerna. Utöver västerländska EDM-ljud kan PSR-EW410 spela modern dansmusik från hela världen. När låten låter coolt - spara ner den till ett USB-minne som en ljudfil.

Ljud - ju bättre ett instrument låter, desto mer inspirerar det oss.
Yamaha har en lång och stolt historia av instrument-tillverkning. Ljuden är detaljrika och av högsta kvalitet. PSR-EW410 har en imponerande arsenal av 758 instrumentljud som låter dig spela alla genrer.

Backtracks i realtid
235 autokomp-stilar levererar riktigt realtids ackompanjemang som baseras på ackorden du tar.

Kraftfull
12W+12W förstärkare med 12cm basreflex borgar för enastående klarhet och detalj i ljudet.

Intuitivt "Live Control Knob"-interface
Ändra ljud snabbt! Det finns två vridkontroller som låter dig filtrera och justera ljudet i realtid precis som med en analog synt. 10 DSP-effekter kan adresseras och kontrolleras av vridkontrollerna för ett dynamiskt och uttrycksfullt spel. Med Pitch Bend-hjulet kan du styra tonhöjden på ljuden och ge liv åt instrument som gitarr, saxofon och trumpet. Target-knappen ändrar effektdestination snabbt och lätt.

USB till enhet
Spela in till ett USB-minne. USB till enheten låter dig ladda och spara dina inställningar och låtar till ett USB-minne.

Koppla till bärbara enheter som t ex iPhone/iPad eller datorer
USB TO HOST tillåter digital ljudöverföring via USB. Spela in på dator eller iOS-enhet. Koppla till iOS för utökade audio/MIDI-funktioner. Koppla in till AUX-in och spela med till dina favoritlåtar. Melody Suppressor sänker automatiskt leadsång och melodier för att du ska kunna fylla den platsen.

Boosta basen från ditt keyboard
Koppla in den separat sålda subwoofern KS-SW100 för att njuta av kraftfullt ljud utan att använda ett PA-system.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter