Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Yasuragi
Yasuragi

1 / 2

Yasuragi

7 295 kr
Detta är en upplevelse från Live it. Endast 20 minuter från Stockholm city väntar en annan värld. På japanska badhotellet Yasuragi njuter ni av varma källor, avkopplande behandlingar, harmonisk miljö och japansk gastronomi. Välkommen till ett sp
  • Fri bytesrätt
  • Levereras i en elegant presentbox
Läs mer

Detta är en upplevelse från Live it.

Endast 20 minuter från Stockholm city väntar en annan värld. På japanska badhotellet Yasuragi njuter ni av varma källor, avkopplande behandlingar, harmonisk miljö och japansk gastronomi. Välkommen till ett spahotell utöver det vanliga.

Spa, behandlingar, middag och övernattning på Yasuragi

På japanska betyder Yasuragi "den sköna utandning du gör när du sakta sjunker ned i en varm källa" och det är vad konceptet Yasuragi handlar om. I årtusenden har badritualen i Japan varit en viktig del för att skapa kroppsligt och själsligt välbefinnande genom att stilla tanken och samla sinnet. Med den japanska enkelheten som inspiration finns här en plats där ni får komma ner i varv och låta sinnena vila för att samla ny kraft. Denna paketering ger er en totalupplevelse av Yasuragi där ni får uppleva de bästa av detta prisbelönta spahotell.

En kort väg från pulsen i Stockholm city ligger lugna och vackra Hasseludden. Ni bor i Superiorrum med magnifik utsikt över skärgården och Stockholms inlopp. på rummet väntar nybäddad säng, badkläder, er yukata (japansk bomullsrock) och en väl kyld flaska mousserande vin.

När ni bytt om beger ni er till det japanska badet där vi rekommenderar att ni inleder med badintroduktion och japansk tvagning. Efter tvagningsritualen väntar flera varma källor, både inomhus och ute under tallarna, och en rad andra möjligheter till avkoppling – ångbastu med salt, kolsyrebad, fotbad och mycket mer.

Under dagen erbjuds också ett stort utbud av aktiviteter som yoga, meditation, do in och qigong. I samband med bokning så bokar ni även varsin valfri 50-minuters behandling. Det finns ett flertal välgörande behandlingar att välja mellan och samtliga utförs av välutbildade terapeuter.

Avslappnade efter en dag i de harmoniska miljöerna har det blivit dags för middag. A la carte-restaurangen ligger i anslutning till den stora takterrassen med milsvid utsikt över Stockholms inlopp. Här serveras mat som är inspirerad av det moderna japanska köket. På menyn förenas tydliga smaker med japanska tekniker i ett estetiskt uttryck. När ni vaknar utvilade dagen därpå serveras frukost i samma lokaler. Varmt välkomna att njuta av lugnet på Yasuragi!

  • Övernattning i Superior rum med skärgårdsutsikt
  • Spa i Japanska badet
  • 2st 50 minuters behandlingar
  • A la carte middag

Snabbfakta

  • Fri bytesrätt
  • Levereras i en elegant presentbox
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner