Bakmaskin

Bakmaskinen är det perfekta redskapet för att baka ditt egna bröd! Vakna upp till doften av nybakat bröd varje morgon. Vi har bakmaskiner i olika modeller och prisklasser, hitta den som passar dig bäst! Vill du läsa mer om hur en bakmaskin fungerar och vad man ska tänka på vid användning av bakmaskinen, läs mer här!
 

Om bakmaskinen

Vill du också ha nybakat bröd utan att anstränga dig? Då är bakmaskinen ett perfekt köksredskap för dig! Bakmaskinen sköter hela jobbet åt dig, knådar, jäser och gräddar degen. Bakmaskinen var väldigt populär under 80-talet och nu är den tillbaka och hetare än någonsin. Du kan experimentera med valfria råvaror och hitta dina favoritrecept! Vitt bröd brukar bli bäst att göra i din bakmaskin och det ska helst ätas färskt. Om det inte äts på direkten bör du frysa in det.


Vakna upp till nybakat bröd!

Det som är så smart med en bakmaskin är att du kan tillsätta alla ingredienser på kvällen innan och ställa in en timer som tillåter att brödet börjar gräddas ca 12-15 timmar senare. Alltså kan du förbereda ditt bröd på kvällen för att vakna upp till doften av nybakat bröd! Det här passar perfekt för alla som vill njuta av hemgjort bröd utan att behöva lägga ner tid på att baka. Du kan enkelt experimentera dig fram till nya brödvarianter med minsta möjliga ansträngning! På CDON.COM har vi bakmaskiner i prisklasser mellan 695 kr till 1 790kr. Hitta den som passar dig bäst!

Tips! Använd ditt nybakade bröd för att göra grillade mackor. Kolla in våra smörgåsgrillar!