Baktillbehör för cupcakes & tårtor

Gillar du att baka? Då har du kommit rätt. Här hittar du mängder av baktillbehör för att göra festliga tårtor och sockersöta cupcakes. Vad sägs om att dekorera barnens tårta med bilden av Babblarna, Spiderman, Hello Kitty eller Star Wars? Eller sprida kärlek till någon du tycker om med hjärtformade muffins och rosenmönstrad marsipan? Här finns också färgglada pinnar för läckra cakepops och tårtdekorationer som tar din tårta till bröllopstårtornas nivå. Läs mer om hur du sätter guldkant på en enkel tårta…
 

Tårtdekorationer & baktillbehör som sätter känslan

Barntårta, studenttårta, sommarårta, bröllopstårta… det finns nästan lika många tårtor som det finns anledningar att fira här i livet. Men det enda som egentligen krävs är den tårtsort som du tycker om, sen kan dekorationen sätta känslan av vad det är vi firar.  


Lekfull barntårta – en succé på barnkalaset

Barntårtan ska ju gärna ha ett lekfullt tema som barnen tycker är festligt och här finns det olika sätt att gå tillväga. Vi har silikonformar som hjälper dig att skapa alltifrån prinsesskronor och legofigurer till disneykaraktärer och sagoslott. De mindre silikonformarna fyller du med sockerpasta eller choklad och har som dekorationer på tårtan. Och de större figurerna kan sätta formen på tårtan som helhet. För barntårtan har vi även färdiga tårtbilder som föreställer alltifrån Hello Kitty, Minionerna och Spiderman till Star Wars, Babblarna och Musse Pigg. Det är bara att leka loss med din kreativitet!


Högtidlig studenttårta dagen till ära

Studenttårtan är en av de mer högtidliga tårtorna här i livet och med frihetskänsla och glädjetjut som huvudingredienser är den kanske en av de tårtor som smakar allra bäst. Här behövs dekorationer som lyckas förmedla storheten i att ta studenten – givetvis hittar du dem här på CDON.COM. Vill du hålla tårtdekorationen traditionell så har vi tårtbilder med klassiska studenthattar, ballonger och gratulationer. Och för en mer personlig studenttårta finns möjligheten att beställa tårtbilder med foto på studentfiraren själv. 


Sommartårta som väcker sommarkänslor

Sommartårtan behöver tårtdekorationer som ger varma sommarkänslor bara av att titta på den. Hos oss hittar du oblater som föreställer fjärillar och blommor – helt fantastiska att dekorera tårtan med. Vi har även silikonformar i form av somriga snäckor, blommor, småkryp och annanaser. Du fyller silikonformarna med sockerpasta eller choklad och trycker sen ut de små figurerna – vill du färgsätta dem kan använda livsmedelsfärger. Ett annat enkelt sätt att täcka hela tårtan med sommartecken är att använda en mönsterkavel. Vi har kavlar med mönster av fjärillar, prästkragar och rosor – du bara kavlar på marsipanen eller sockerpastan, så sprider sig en heltäckande sommaräng över tårtan! 


Lyxig bröllopstårta med vackra detaljer

Bröllopstårtan har ju sitt eget programnummer på bröllopsdagen och kan vara den mest betydande tårta du någonsin sätter tårtspaden i. För att få den så pampig och vacker som den förtjänar behöver du tårtdekorationer utöver de vanliga. Vi har utstickare som sätter guldkant på din bröllopstårta med lyxiga spetsmönster, detaljrika marsipanrosor i 3D, diamantmönster, pärlband och girlanger. För att skapa en exklusiv känsla kan du färglägga med livsmedelsfärger och dekorera med ätbara pärlor. Och för att toppa ditt konstverk har vi vacker tårtdekor med olika brudpar som tradiotionsenligt symboliserar er kärlek.  


De flesta tårtdekorationerna är ätbara men håll utkik på produktbeskrivningen så att du vet med säkerhet. Många av dekorationerna vi har tagit upp här går även att använda på cupcakes och större muffins. Vi har även modelleringsverktyg, palettknivar och dekorationspenslar som underlättar arbetet med att skapa egna dekorationer. Hittar du inte det du söker här bland våra baktillbehör? Prova skriva in det du letar efter i sökfältet längst upp på sidan. Lycka till med att hitta tårtdekorationer som förmedlar rätt känsla på din tårta!