Köp golvdammsugare och få rent hemma!

När det kommer till golvdammsugare är det viktigt att välja en modell som har en lagom låg ljudnivå, bra sugstyrka för dina behov samt tillräcklig kapacitet att ta hand om smutsen och dammet som samlats i ditt hem mellan städomgångarna. Välj mellan högkvalitativa handhållna dammsugare och praktiska och lätthanterliga robotdammsugare. » Läs mer

Hur stor dammsugare ska jag köpa?

För att välja en bra golvdammsugare som passar perfekt för ditt hem är det viktigt att ta i beaktning, dels hur stor yta du behöver dammsuga varje gång och dels hur mycket damm och smuts som samlas mellan städomgångarna. Ofta brukar mängden smuts som samlas korrelera med antal individer som bor i hushållet – bor du ensam räcker det ofta med en mindre modell medan om ni är många i hushållet kan det passa bättre med en större.

Tänk på volymen

Det är också viktigt att tänka på hur pass högljudd golvdammsugaren är. Läs i specifikationerna under respektive dammsugare för att få reda på vilken ljudnivå de ligger på (standard för en vanlig dammsugare brukar ungefär ligga på mellan 70 och 80 decibel, ett vanligt samtal ligger på drygt 60 decibel och ett startande jetplan på 150 decibel).

Handhållen golvdammsugare för bäst resultat

Den klassiska handhållna golvdammsugaren är fortfarande idag den som enklast ger bästa möjliga resultat. Eftersom den har möjlighet att ha en relativt kraftig motor i förhållande till robotdammsugare och handdammsugare, i kombination med att den är lättmanövrerad och enkel att hålla ren, rekommenderas den till dig som är noga med att hålla ordentligt rent och fräscht omkring dig. Se över våra olika modeller från några av marknadens ledande tillverkare och gör sedan din beställning direkt här på hemsidan.

Robotdammsugare, ett bra komplement

För dig som känner att du gärna tar all hjälp du kan få med städningen är robotdammsugaren ett välkommet komplement. Dagens modeller är så pass bra att de lätt kan hålla rent och snyggt omkring sig och om du kompletterar robotdammsugaren med en handhållen golvdammsugare för storstädningen har du en bra lösning som håller bostaden ordentligt ren och som ger dig lite extra tid över till annat. Har du flera våningar rekommenderar vi att du köper en till varje våning i bostaden.