Handdammsugare

Här hos oss på CDON.COM hittar du alltid städutrustning av allra högsta kvalitet. Välj en snygg och smart handdammsugare från vårt breda sortiment och gör det enklare för dig att hålla snyggt och rent där hemma. Vi har modeller från marknadens ledande tillverkare av dammsugare såsom Electrolux, Bosch och Philips. » Läs mer

Funktioner på handdammsugare

När du väljer handdammsugare är det viktigt att tänka på vilka behov du har i hemmet för en extra dammsugare. Här finns allt från enklare små modeller som mest är lämpade för att suga upp smulor och matrester från matbord och diskbänk, till större modeller som i stort sett har samma kapacitet som en klassisk golvdammsugare. En annan faktor som spelar in när du ska välja handdammsugare är om du vill att den ska ha möjligheten att suga upp vatten. Vi har en del modeller som kan göra detta och det är en extra praktisk funktion för dig som har småbarn och ofta har mycket spill och slafs att städa upp efter mat och mellanmål.

Sladdlöst ger dig större frihet

En av de stora fördelarna med våra många olika handdammsugare är att de är sladdlösa. Antingen kommer de med inbyggt laddningsbart batteri eller så har de en batterilucka där du kan byta ut batterierna när de tagit slut. Det gör att du enkelt och smidigt kommer åt på otillgängliga ställen där en vanlig golvdammsugare kan ha svårt att nå. Du kan även rumstera om i kök och matsal utan att riskera att trassla in dig eller att riva saker med sladd och handtag.

Två i ett för dubbel effektivitet

Utöver traditionella handdammsugare kan vi även erbjuda smarta lösningar där tillverkarna har kombinerat en handdammsugare med en dammsugare med skaft, så kallade 2-i-1-dammsugare. Med dessa får du en heltäckande lösning som fungerar för alla typer av situationer. Dels har du en liten och nätt handdammsugare som du kan använda bland annat för att rengöra möbler, damma gardiner, suga upp smulor osv, och dels har du en mer traditionell golvdammsugare som du kan använda för att hålla rent på golv och mattor. Dessa har hög prestanda och klarar av i stort sett samma uppgifter som en större sladdriven dammmsugare.