Robotdammsugare

Våra robotdammsugare gör städningen hemma eller på kontoret till en barnlek och de nya modellerna står sig betydligt bättre i konkurrensen med sopborsten eller den handhållna dammsugaren än tidigare årsmodeller. Nytt är att de numera klarar av såväl hörn som trösklar utan problem samt att de lätt tar sig in i trånga utrymmen för att göra rent. Läs mer

Nyhet från Xiaomi

Robotdammsugare vi rekommenderar

Förbättrade funktioner till lägre pris.

Den nya generationen robotdammsugare har på många sätt överkommit problemen som fanns med de tidigare modellerna. Tillverkarna har lärt sig av sina misstag och de självgående dammsugare som nu finns till försäljning har inga som helst problem att ta sig an varken grova mattor eller hala stengolv. Även ljudnivån har sänkts märkbart hos de nya modellerna vilket gör att man utan att riskera att störas kan låta sin robot utföra sina sysslor trots att man själv är hemma.

Självladdande robotdammsugare.

Många av de robotdammsugare som finns på marknaden idag har en laddningsstation som de själva kan återvända till efter utfört arbete. Detta göra att man inte behöver oroa sig för att batteriet ska ladda ur eller att dammsugaren stängs av innan den hunnit städa klart.

Rätt robotdammsugaren på rätt plats.

Se till att du väljer en dammsugare som har tillräcklig kapacitet för att ta hand om den mängd damm som förväntas samlas på den plats den ska användas. Dammbehållarnas storlek varierar mellan olika modeller och det kan vara bra att kontrollera att utrymmet räcker för dina behov. Även batteritiden varierar mellan modeller och har du en stor yta som ska städas kan det vara bra att se till att batteritiden räcker till för att dammsugaren ska hinna göra klart jobbet. Oavsett behov så har vi robotdammsugaren för dig!