Hemelektronik för hushållet

Vad sägs om en köksassistent som ger dig kontroll över matlagningen och tid över för annat? Eller en bakmaskin som sköter bakningen och låter dig vakna till doften av nybakat? Vi har även riskokare som löser det klibbiga risets mysterium, espressomaskiner som skämmer bort dig med italienskt lyxkaffe och popcornmaskiner som tar biokänslan hem till soffan. Bra köksmaskiner bidrar till ett levande kök och gör matlagningen både roligare och enklare. Läs mer om hur du väljer hushållsassitent…

Köksassistenter & matberedare
Köksassistenter & matberedare
Från 899 kr
Läs mer
Kaffe & espresso
Kaffe & espresso
Från 299 kr
Läs mer
Köksredskap
Köksredskap
Från 349 kr
Läs mer
Dukning & servering
Dukning & servering
Från 139 kr
Läs mer

Hushållsmaskiner för dig som älskar att laga mat eller baka

Det finns de som älskar att laga mat hela vägen från grunden och de som njuter av att sätta händerna i en deg för att knåda fram enastående bakverk. Känner du igen dig bör du hålla utkik efter hushållsmaskinerna som underlättar arbetet, snarare än ersätter det helt. En riktigt bra köttkvarn gör det roligt att laga goda kötträtter från scratch och en bra mixer tar såserna till en helt ny nivå. Med en hackare effektiviserar du matlagningens grundjobb och med rätt elvisp slänger du enkelt ihop en fin dessert. Bra hushållsassistenter ger helt enkelt din matlagning nya möjligheter. 


Hushållsmaskiner för dig som uppskattar all hjälp du kan få

Sen finns det de som njuter av hemmalagat eller nybakat, men som gärna slipper köksbestyren helt eller åtminstone delvis. Om du känner igen dig här bör du spana in bakmaskinen som självgående bakar ditt eget bröd, eller riskokaren som kokar riset utan att det klibbar. Vi har smörgåsgrillar som levererar paninis på några minuter och glassmaskiner som trollar fram hemmagjord glass i några svep. Dessa hushållsmaskiner gör det enklare att unna sig lite vardagslyx.

Lycka till med ditt köp!