Espressomaskiner & kaffebryggare

På jakt efter den bästa espressomaskinen eller kaffebryggaren? Vi erbjuder ett stort utbud av kaffemaskiner, espressomaskiner, mjölkskummare och kaffekannor – allt för en god kopp kaffe eller en uppiggande espresso. På CDON.COM hittar du trendiga nyheter, men här finns också nedsatta produkter på rea. Vilken som är den bästa kaffemaskinen, är upp till dig och dina behov. Läs mer om hur du väljer rätt kaffemaskin…
 

Kaffefilter


Hitta rätt kaffemaskin utifrån dina önskemål

Är det senaste nytt, priset eller populariteten som avgör? Sortera produkterna utifrån det du värderar högst, för att enklare hitta den bästa kaffemaskinen för dig. Du kanske redan har siktet på ett trendsäkert varumärke? Då kan du enkelt exponera just dessa produkter genom att filtrera på varumärken. 


Kaffemaskinens funktioner

Du som uppskattar modern teknik och trendig design bör hålla utkik efter smarta funktioner som integrerad mjölkskummare, inbyggd kaffekvarn eller personliga kaffeinställningar. Och för dig som värderar en trygg och säker kaffemaskin högst, har vi espressomaskiner med 5-årsgaranti, kaffebryggare med automatisk avstängning och kaffekannor som är okrossbara. Fundera på vad du uppskattar mest hos din framtida kaffemaskin och håll utkik efter dessa egenskaper i beskrivningarna på produktsidorna. Lycka till!