Kaffebryggare för gott kaffe

Här på CDON.COM hittar du hundratals kaffebryggare från olika varumärken och till varierande priser, men alla med det gemensamma syftet att koka kaffe och göra det riktigt bra. Vi i Norden toppar ju trots allt kaffekonsumtionen i världen, så låt oss göra det med kaffemaskiner som kan sin sak! Oavsett om du vill köpa en mockabryggare, termosbryggare, kaffekvarn, eller bara en enkel liten kaffebryggare, så har du kommit rätt. Vi önskar dig och din kaffekokare många njutbara kaffepauser tillsammans. Läs mer om hur du hittar den bästa kaffebryggaren…
 • Melitta Aroma Boy Svart

  • Fantastiskt kaffe ur liten storlek
  • Perfekt för singelhushåll, husvagnar eller fritidshus
  • Automatisk avstängning efter 40 minuter
  • Filterhållaren och glaskannan tål maskintvätt
  288 kr
  329 kr
 • Melitta Aroma Boy Vit

  • Fantastiskt kaffe ur liten storlek
  • Perfekt för singelhushåll, husvagnar eller fritidshus
  • Automatisk avstängning efter 40 minuter
  • Filterhållaren och glaskannan tål maskintvätt
  288 kr
  349 kr
 

Konsten att hitta den rätta kaffebryggaren

Det finns många olika egenskaper hos kaffebryggare och vad som utgör den bästa bryggaren för just dig är det egentligen bara du som kan veta. Är det tiden, säkerheten, smidigheten eller designen som är avgörande i ditt val av kaffekokare? Fundera på vad du uppskattar mest i en god kopp kaffe och påbörja ditt val därifrån.


Det tacksamma i en smart kaffebryggare

Det finns många sätt för en kaffebryggare att vara smart, men vi har valt att lyfta några extra smidiga egenskaper som du hittar bland våra kaffebryggare. Vad sägs om en termosbryggare som är okrossbar, håller kaffet varmt i timmar och samtidigt bevarar aromen? Smart tycker vi! En annan smart kaffekokare brygger kaffet direkt ner i koppen och gör din take away mugg redo på mindre än 5 minuter. Perfekt för dig som vill ta morgonkaffet i farten – muggen passar dessutom utmärkt i bilens kopphållare. Och så har vi kaffekokarna med inställbar timer som låter dig vakna till doften av nybryggt kaffe. Behöver vi säga mer än att det är en smart välgörare för alla morgontrötta sjusovare? De riktigt moderna kaffebryggarna kan styras via WiFi och har en tillhörande App där du genom några klick får nymalet kaffe, precis så som du vill ha det och exakt när du vill ha det. Håll utkik efter smarta egenskaper i produktbeskrivningen som finns på respektive kaffebryggares produktsida!


Det stora i en enkel och liten kaffebryggare

Idag finns det nästan lika många funktioner och finesser hos kaffebryggare, som det finns olika kaffesorter att välja bland. Men för dig som tycker att livet redan består av tillräckligt många beslut, erbjuder vi enkla kaffekokare vars enda uppgift är att ge dig en hederlig slät kopp kaffe, utan några konstigheter. Hur ska du då kunna veta vad som är en enkel kaffebryggare? En enkel kaffebryggare är ofta en liten kaffebryggare. Stora kaffemaskiner har mer att leva upp till och fler funktioner att få plats med, vilket lätt kan resultera i en större storlek. Priset kan också indikera hur pass komplex kaffebryggaren är – en billig kaffebryggare behöver alltså inte göra sämre kaffe, men den har troligtvis färre funktionaliteter och därmed ett lägre pris.


Det sociala i en stor kaffebryggare

Är ni många som vill njuta av en god kopp kaffe tillsammans? Då ska du rikta blicken mot våra stora kaffebryggare och hålla utkik efter egenskaper som kapacitet, droppstopp och värmehållning. Vi har till exempel kaffemaskiner med två kaffebryggare i en, dvs. två bryggsystem i samma apparat helt oberoende av varandra, som kan ge dig upp till 20 koppar kaffe samtidigt. Du kan dessutom välja att brygga te i den ena kannan och kaffe i den andra om så önskas. Här finns också stora kaffebryggare där glaskannan rymmer upp till 12 koppar kaffe – perfekt på kontoret eller hos andra större kaffedrickande sällskap. Vid så stor kaffevolym är det viktigt att kaffebryggaren har anpassad värmehållning så att både värme och arom bevaras hos kaffet. Dessutom kan det vara bra om kaffebryggaren har droppstopp som funktion eftersom det är många som ska ta av kaffet och kanske inte hinner vänta tills hela kannan är färdigbryggd. Automatisk avstägning kan också vara bra att titta efter för större sällskap. Med många kaffedrickare är det ju lätt hänt att den som tar sist inte tänker på att stänga av kaffekokaren.

Oavsett vilka egenskaper som ska finnas hos den bästa kaffebryggaren för dig, så är sannolikheten att du hittar den hos oss ganska stor. Lycka till!