Hitta din nya stavmixer här!

En stavmixer är din bästa vän i köket! Med en stavmixer kan du göra soppor, såser, puréer, smoothies m.m. En stavmixer ska vara skön att hålla i och lätt att arbeta med. Hos oss hittar du olika modeller och färger i en mängd olika prisklasser. Vill du ha tips och råd innan du köper din nya stavmixer? Läs mer...

Varför behöver jag en stavmixer?

En stavmixer är ett köksredskap du har stor användning av! Behöver du mosa, vispa, hacka eller mixa något? Använd då en stavmixer! Den har i stort sett samma funktion som en blender eller en matberedare men är inte lika kraftfull som de större redskapen. Istället för att hälla ned det du vill mixa i en blender så kan du mixa direkt i bunken eller kastrullen. En stavmixer tar även lite plats och är lätt att rengöra.


Att tänka på innan du köper en stavmixer

Du bör fundera på vad det är du vill använda din stavmixer till, och därefter välja en som är anpassad efter dina behov. Då lägger du dina pengar på de funktioner som du faktiskt vill ha. En funktion som du bör ha är olika hastighetslägen på din stavmixer. Att den är lätt och behaglig att hålla i handen kan också vara bra! Vill du att den ska ha andra kvalifikationer så bör du välja stavmixer utifrån det.


Prisklasser

Hos oss på CDON.COM kan du köpa stavmixrar i många olika prisklasser. De enklaste varianterna kan du köpa från 190 kr, medan de mycket mer exklusiva modellerna kostar uppåt 2 995 kr. Vill man bara ha en vanlig stavmixer till enklare sysslor som att göra majonnäs och såser så fungerar en billigare variant alldeles utmärkt! Vill du däremot kunna använda din stavmixer som ett substitut för en blender eller matberedare så bör du satsa på en mer kraftfull och dyrare variant med fler funktioner!