OBH Nordica

OBH Nordica är ett uppskattat och populärt varumärke av en anledning. Produkterna kännetecknas av design, kvalitet och funktionalitet och är skapade för att på olika sätt underlätta i vardagen. Och med hushållsmaskiner som hjälper till med såväl matlagning som skönhet är OBH Nordica ett självklart varumärke i mångas hem. Här nedan har du hela vårt produktutbud från OBH Nordica samlat på ett ställe. Du hittar allt ifrån blenders, stekpannor och matberedare till plattänger, hårtrimmers och hårfönar. Läs vilka som är våra utvalda favoriter från OBH Nordica…

OBH Nordica – en problemlösare i vardagen

För att vardagen ska flyta på smidigt behöver vi vissa redskap och hjälpmedel – det behöver inte vara något storslaget, ibland är det den lilla problemlösaren som gör livet så mycket enklare. OBH Nordica har mängder av produkter som underlättar i vardagen, oavsett om det är vår skönhet eller matlagning som behöver lite hjälp på traven. Vi på CDON.COM har valt ut tre stycken favoritprodukter från OBH Nordica som vi anser löser de små behoven på storartade sätt.


OBH Nordica Köksmaskin

Köksmaskinen OBH Nordica Hercules hittar du bland våra hushållsapparater, på avdelningen Matberedare & Köksassistenter och med sin snygga och funktionella design är den en riktig höjdare i köket. Här har du en köksassistent som hjälper dig att knåda bulldegen, vispa äggvitorna och fixa pannkakssmeten. Det ingår dessutom tillbehör som kan röra ihop potatismosen eller glacyren i ett svep. Vem kan motstå en snygg superhjälte i köket?


OBH Nordica Plattång

Plattången OBH Nordica Straighetener Pro Edition hittar du bland skönhetsprodukterna, på avdelningen Hårvård & Hårstyling. Plattången passar extra bra för längre och/eller fylligare hår då den är utformad med extra långa plattor. Dessutom har den en snabb uppvärmningstid på 60 sekunder och titaniumbeläggning på plattorna för lättare glid. Denna plattång kan med andra ord vara en riktig tidsbesparare på morgonen! Med sin automatiska avstängning känner du dig dessutom både lugn & snygg när du lämnar hemmet.


OBH Nordica Stekpanna

Stekpannan OBH Nordica Supreme Non-stick hittar du bland köksredskapen, på avdelningen Grytor & Stekpannor. Här har du en stekpanna som tål maskindisk, har smarta hällpipar (som dessutom ger stekpannan en snygg design) och som fungerar på alla typer av spishällar. Vi tycker inte att matlagningen ska göras mer komplicerad än vad den är på grund av dåliga köksredskap. OBH Nordica Supreme Stekpanna är ett funktinellt och bra redskap i köket som gör matlagningen till en fröjd!

Lycka till med att hitta din favorit bland vårt OBH Nordica sortiment!