Ismaskin

En ismaskin är ett perfekt verktyg när du snabbt behöver tillgång till is! Till middagsbjudningen, festen eller bara en varm sommardag, det finns många tillfällen då en ismaskin kan vara räddaren i nöden! På CDON.COM kan du enkelt handla din ismaskin online. Vill du veta mer om våra ismaskiner? Läs mer...
 

Varför ha en ismaskin?

Alla har nog varit med om ett tillfälle där man hade behövt is men glömt att fylla på vatten i isbehållaren. Då kan man få vänta ett par timmar innan man har tillgång till färdiga iskuber! Eller så har man helt enkelt inte plats i frysfacket för den isen man behöver. Dom problemen existerar inte med en ismaskin! Med en ismaskin har du färdig is på endast ett par minuter. Oftast kan man även välja vilken storlek man vill ha på sina iskuber. En ismaskin funkar även utmärkt att ta med på semestern i husvagnen eller sommarstugan! Sätt i ismaskinen i uttaget och fyll på med vatten.


Köp din ismaskin från CDON.COM

Vi har ett par olika ismaskiner till olika priser. Den billigaste är från TecLime kostar ca 1 490kr, kommer i rostfritt stål och rymmer ca 0,7 kg is. Den dyraste och mer exklusivare modellen kommer från Caso och kostar 2 990 kr. Den har lite fler funktioner än de billigaste modellerna och kan producera upp till 500 st istärningar i timmen. Du kan välja mellan två olika storlekar och det tar mellan 6 – 13 minuter för att få färdiga istärningar.