Råsaftcentrifug

En råsaftcentrifug är den perfekta hushållsmaskinen för en skön energiboost eller uppfriskande vitaminkick. Här på CDON.COM hittar du välutrustade råsaftcentrifuger med förmågan att göra råsaft på alla möjliga frukter och grönsaker. Vi har rejäla råsaftcentrifuger som får plats med många råvaror och mycket juice, men här finns också små juicecentrifuger för dig med mindre kök eller allmänna förvaringsproblem. Lycka till med att hitta en passande råsaftcentrifug hos oss, så att du framöver kan kickstarta dina dagar med nypressad juice! Läs mer och ta del av tips för din råsaftcentrifug…

Morgonjuicen behöver inte stjäla dyrbar tid

Morgonstunden är dyrbar för många av oss – vi vill sova så länge som möjligt och därefter dröjer det inte lång tid tills vi stänger ytterdörren och kliver ut i vardagen. Färskpressad råsaft som morgonrutin kan därför kännas lite orimligt och tidskrävande. Då är tipset att pressa din råsaft kvällen innan och ställa den i kylskåpet. När du vaknar på morgonen står det ett kallt glas juice i kylen och väntar på dig. Botten upp! I ett svep får du en härlig energikick fylld av antioxidanter och du är redo för dagens utmaningar.


Kan vara så mycket mer än bara ett glas juice

Råsaften kan användas till så mycket mer än bara ett glas juice. Fruktköttet som blir över kan du till exempel använda i matlagningen eller bakningen. Har du morötter i din råjuice kan du använda avfallet till en saftig morotskaka – se bara till att skala morötterna före du pressar dem, så att avfallet inte är smutsigt. Och istället för att endast dricka juicen som den är kan du ha den som bas i såser, soppor, glass eller drinkar. Råsaft är nyttigt och bra på så många sätt!


För att få kall färskpressad juice

Om du vill ha ett svalkande glas nypressad råsaft är tipset att förvara din frukt i kylen. Åtminstone ett par timmar innan du ska använda råsaftcentrifugen bör du lägga frukten eller grönsakerna i kylskåpet, så att du garanterat får juicen riktigt kall och god.

Hoppas våra tips kan göra råsaftcentrifugen till en ännu bättre vän i köket.