Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Adler Elvisp med 300W & Turbo-funktionalitet

-62%
Adler Elvisp med 300W & Turbo-funktionalitet
Adler Elvisp med 300W & Turbo-funktionalitet
Adler Elvisp med 300W & Turbo-funktionalitet
Adler Elvisp med 300W & Turbo-funktionalitet
Adler Elvisp med 300W & Turbo-funktionalitet
Adler Elvisp med 300W & Turbo-funktionalitet
Adler Elvisp med 300W & Turbo-funktionalitet
Adler Elvisp med 300W & Turbo-funktionalitet
152 kr
Rekommenderat pris: 399 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Teknikproffset Nordic AB

Bevaka produktens pris

En prisvärd och praktisk elvisp på 300W som hjälper dig att baka härliga kakor, desserter och andra godsaker! Vid behov kan du använda Adler-elvispens Turbo-funktion, som direkt ökar hastigheten till det maximala.
Den har 5 olika hastigheter så att du kan anpassa vispandet utefter det du vispar och den konsistens du vill skapa. Vid till exempel vispning av grädde är det fördelaktigt att använda en låg hastighet på elvispen eftersom det då kommer in mer luft i grädden vilket gör att den får den där perfekta, fluffiga konsistensen. Läs vidare för några fler grädd-tips!
Konsten att vispa grädde - några tips!
Något som många använder elvispen till är såklart att vispa upp den klassiska grädden - kanske som fyllning i tårtan eller till jordgubbarna! Men visste du att du kan förbättra kvaliteten på din grädde genom genom att använda några enkla husmorsknep? Det går givetvis bra att bara starta igång vispen och köra på som vanligt, men om du ser till att ha koll på/göra sakerna nedan ska du se att grädden blir extra god nästa gång!
1. Som sagt, använd en låg hastighet på din Adler elvisp när du ska vispa grädde. Detta gör att mer luft hinner flöda in vilket ger grädden en fluffigare konsistens.
2. Se till att grädden är väl kyld innan du börjar vispa. Helst ska den ha stått i kylen i ungefär ett dygn och ha en temperatur på omkring 5 °C. Detta gör att den får ytterligare fluff och gör även att den tjocknar fortare när du vispar.
3. Använd grädde med minst 50 % fett för att den ska bli ordentligt stabil.
4. Sist, men absolut inte minst: testa att hälla i lite bakpulver i grädden innan du börjar vispa. Bakpulvret gör att du kan vispa grädden längre (till en hårdare konsistens) utan att den blir smörig.
Egenskaper

Effekt: 300W
5 hastighetsmöjligheter
Turbo-knapp för enklare användning

Funktioner

Blandning/mixning
Knådning av deg

Vad ingår?

Två vispar i rostfritt stål
Två degkrokar i rostfritt stål

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .