Tillbaka till toppen
Adler Skaftdammsugare
Adler Skaftdammsugare
Adler Skaftdammsugare
Adler Skaftdammsugare
Adler Skaftdammsugare

1 / 5

Adler Skaftdammsugare

549 kr
Påslös Handdammsugare med flera munstycken Handdammsugaren är en professionell enhet med hög effektivitet perfekt för bekväm rengöring av hemmet eller bilen. En högkvalitativ påsfri dammsugare som fungerar bra i alla hem. Du kan dammsuga hela lägenh
Läs mer
Påslös Handdammsugare med flera munstycken

Handdammsugaren är en professionell enhet med hög effektivitet perfekt för bekväm rengöring av hemmet eller bilen. En högkvalitativ påsfri dammsugare som fungerar bra i alla hem. Du kan dammsuga hela lägenheten eller kontoret utan att behöva leta efter uttag. Strömsladden är 5,5m lång och du har upp till 7 meter räckvidd. Bekvämt grepp och låg vikt på enheten gör det enkelt att flytta mellan rum.

Filter och behållare för 1,5 l smuts är som lätt rengörs genom att skölja ur behållare och filter, vilket ytterligare underlättar användningen av vår produkt. Dessutom är behållaren transparent så att du kan kontrollera dammnivån och det ögonblick då du behöver bli av med det.

Ett klassisk munstycke rengör alla mattor och golv. Det som utmärker vår produkt på marknaden är också den termiska sensorn som skyddar enheten från överhettning. På/av -omkopplare på en synlig och lättillgänglig plats möjliggör snabb på- och avstängning av dammsugaren. Låsfästet förhindrar att dammbehållaren lossnar. Släppknappen gör det enkelt att ta loss och rengöra utan att behöva vidröra smutsen.

Påslös
Maximal effekt: 800W
Plastfilter och behållare - rengörs med vatten
Kapacitet 1,5 dammbehållare
Lätt och praktisk

Modell: AD 7036


Identifikation

EAN 5902934831178
Tillverkarens artikelnummer ad_7036
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner