Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

AEG tvätt/tork L7WDB861G

AEG tvätt/tork L7WDB861G
AEG tvätt/tork L7WDB861G
AEG tvätt/tork L7WDB861G
AEG tvätt/tork L7WDB861G
6990 kr

Bevaka produktens pris

  • Ny Kombi-tvätt- och torkmaskin med DualSense-tekno
  • Tvättkapacitet 8 kg och torkkapacitet 4 kg
  • Kolborstfri motor - ger tystare drift och längre l
  • Woolmark Blue certifierad - tvätta även de mest öm
  • Höjd x Bredd x Djup (mm): 848 x 597 x 547

AEG kombinerad tvätt- och torktumlare med Ångprogram (uppfräschning), energiklass A och som klarar hela 8 kg tvätt samt 4 kg torkning.


Med hjälp av Dual Sense-teknik kan du tvätta alla din kläder, även de känsligast då det finns program för siden, ylle och handtvätt. Du kan till och med tvätta ömtåliga plagg av silke och ull tack vare tvättmaskinens mjuka trumrörelser och låga torkningstempratur. Denna tvätt-torkmaskin är dessutom den enda maskinen på marknaden med Woolmark Blue-certifiering för både tvättning och torkning, vilket innebär att den både kan tvätta och torka även de mest ömtåliga plaggen som handtvättbara ylleplagg.


Ångprogrammet är ett utmärkt val när plaggen inte behöver tvättas helt, men det ändå behöver fräschas upp lite. Ångan jämnar ut skrynklor och veck samt tar bort lukter.


Med sin borstlösa invertermotor jobbar den tyst och har längre livslängd än de med vanlig motor. Det hjälper också maskinen att ha korta tvättider. Om du använder det snabbaste tvättprogramet kan du till och med få både tvätt och torkning gjort på bara en timme!


ProSense Technology® justerar automatiskt tvätt- och torktiderna efter storleken på tvätten. Detta möjliggör bekväma och ekonomiska program - du sparar tid, energi och vatten - oavsett storlek på tvätten.


Med NonStop-programmet tar det bara en timme att skonsamt tvätta och torka mindre maskiner. Plaggen rena och redo på ett kick utan att du behöver tumma på dina höga krav!

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .