Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Anton Oliver induktsionhäll IF-60S

(0)
Skriv en recension
Fri frakt
5990 kr

Bevaka produktens pris

  • 4 kokzoner med flex-zone på högra sidan
  • Boosterfunktion för alla områden
  • Restvärmeindikering, Barnlås, Pekbrytare
  • Mått (HxBxD): 60x590x520 mm

En säker och mångsidig Anton Oliver IF 60S Flex-induktionshäll med fyra booster-kokzoner, där tillval Flex-kokplats, som möjliggör anslutning av ena sidan av det stora kokområdet. Induktionshällarna har sina egna timers som låter dig ställa in önskad tillagningstid för det valda intervallet. Den mångsidiga och effektiva hällen kröns av beröringsstyrda väljare och glidande effektreglering. Lätt att använda och lätt att rengöra. Nivån har en restvärmeindikering och ett barnlås.


Med den Flex-utökbara kokzonen kan du välja storlek på kokzonen efter dina behov. Tack vare det utökade kokområdet kan du till och med använda mycket stora kastruller. Temperaturen är jämnt fördelad över hela området så att du enkelt kan laga en stor mängd mat. När du byter till en mindre panna för kokzonen upptäcker induktionshällen den automatiskt. Detta är energieffektivt och framför allt säkert.


Tack vare Booster- funktionen lagar du nästan tre gånger snabbare än på en traditionell häll. Varje kokzon har sin egen boosterfunktion.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.