Borrskruvdragare batteri Bosch Home and Garden PSR 1440 LI-2 14.4 V 1.5 Ah Li-Ion Inkl. 2x batteri, Inkl. väska

Borrskruvdragare batteri Bosch Home and Garden PSR 1440 LI-2 14.4 V 1.5 Ah Li-Ion Inkl. 2x batteri, Inkl. väska
Tipsa en vän
1290 kr
fr 87 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  3-6 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av Conrad 3 / 5 med 1885 betyg.

Totalbetyg 3,0 / 5
Leveranstid 2,8 / 5
Emballeringskvalitet 3,2 / 5
Mer från Conrad Conrad är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Conrad, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
  • Fri frakt
Det behändigaste i sin klass, med mycket kraft

Batteridriven borrskruvdragare PSR 14,4 LI från Bosch är tack vare litiumjonbatterier mycket behändig. Dessutom finns varken minneseffekt eller självurladdning. Den borrskruvdragare är därför alltid redo att användas. För en extra lång livslängd det utbytbara litiumjonbatteriet ger Bosch Electronic Cell Protection (ECP). Andra egenskaper hos PSR 14,4 LI inkluderar intelligent 3-stegs laddningsindikator och Bosch Electronic för varvtalsstyrning. Tack vare högpresterande planetväxel ger borrskruvdragare dessutom en överlägsen livslängd, bästa kraftöverföring och en låg ljudnivå. Dessutom styr den intelligenta Syneon-chip den perfekta kombinationen av litium-jon-batteri, stark motor och robust växellåda.

Den borrskruvdragare PSR 14,4 LI utmärker sig genom en överlägsen hanterbarhet, optimal kraftöverföring och höga drifteffektivitet. Detta är högeffektiv planetväxling samt den kompakta batteri med litiumjonteknik handlar om. Maskinen bearbetar skruvar med en diameter på upp till 8 mm. Dessutom kan du för borrning i trä (25 mm diameter) och stål (8 mm diameter). Den inbyggda Bosch Electronic för varvtalsstyrning gör det via en tryckknapp, steglöst "gas", från 0 till maximalt varvtal.

Den intelligent 3-stegs laddningsindikator informerar användaren alltid om hur mycket energi i batteriet finns. Den inbyggda Bosch Electronic för varvtalsstyrning gör det via en tryckknapp, steglöst "gas", från 0 till maximalt varvtal. Den batteridrivna borrmaskinen/skruvdragaren lämpar sig för alla vanliga borr- och skruvarbeten. Därtill hör ihopmontering av möbler, skruvning av holzdielen på terrassen eller expansion av dachgeschosses. Det maskiner vikt på endast 1,1 kilo gör ett arbete även under en längre tid framöver. För alla användningsområden är PSR 14,4 LI optimal kraft till förfogande, tack vare en vridmomentsförval med 20 vridmomentsteg plus borrsteg.Den multifunktionella verktygsbox Step & Work från Bosch

Den stabila Step & Work Box från Bosch utmärker sig genom sin mångsidiga användningsmöjligheter. På så sätt erbjuder boxen en mängd förvaringsmöjligheter för tillbehör, fungerar samtidigt som kämpar pall och möjliggör en enkel einzeichnen av vinkel snitt med hjälp av handtaget och vinkeln markeringar på boxen.

Förvaring av tillbehör
Den rymliga step and Work Box erbjuder genom sin bra indelning tillräckligt förvaringsutrymme för din tillbehör. Genom de olika fack kan varje tillbehör snabbt återfinnas.

Enkel förvaring
Tack vare det enkla sätta ihop tritthockers av och box kan de elverktyg och boxen snabbt, överskådligt och förvaras.

Pauser i arbete
För att även under en paus till unna lämpar sig pedal pall perfekt. Den är mycket stabil, kan enkelt transportera och ger dig, när du vill möjligheten att kontrollera en paus.

Hög bärkraft hos hockers
Den löstagbara metallkrattan kämpar pall har en bärkraft på upp till 150 kg och vet därmed en mycket hög stabilitet. Den kan användas som sittplats, pall eller förvaring av tillbehör och verktyg.

Einzeichnen av vinkel snitt
Med hjälp av handtaget och vinkeln markeringar på boxen kan mycket enkelt vinkelsnitt eftersom nüvi. Detta förenklar arbetet och ersätter dig andra verktyg.

Praktisk allroundenhet.
Genom mångsidigheten hos användningsmöjligheter erbjuder denna box en stor fördel jämfört med enkel verktygsfri högtalare eller tritthockern. På så sätt har du dina verktyg alltid sorterade, kompakt och dessutom en inbyggd kämpar pall i ett.

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 491 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 277 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 161 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 87 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »