Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bosch diskmaskin SBH4HVX31E
Bosch diskmaskin SBH4HVX31E
Bosch diskmaskin SBH4HVX31E

1 / 3

Bosch diskmaskin SBH4HVX31E

6990 kr

-8%

Rek pris. 7574 kr
ExtraDryExtraDry: även dina plastföremål blir helt torra.Plastgods förblir ofta blöta i diskmaskinen när disken är klar. Det är därför Bosch-diskmaskinerna har ExtraDry-program. Det höjer temperaturen i slutsköljningen och förlänger torktiden. På så
  • Diskkapacitet 13 kuvert
  • Ljudnivå 46 db
  • Anpassa en personlig favoritfunktion
  • InfoLight ljusindikator på golvet
  • Home Connect: styr och överse via smartphone
Läs mer

ExtraDry

ExtraDry: även dina plastföremål blir helt torra.

Feature Icon

Plastgods förblir ofta blöta i diskmaskinen när disken är klar. Det är därför Bosch-diskmaskinerna har ExtraDry-program. Det höjer temperaturen i slutsköljningen och förlänger torktiden. På så vis blir till och med plastsaker som t.ex. nappflaskor och picknickserviser riktigt rena och helt torra

VarioDrawer

VarioDrawer: nu innehåller din diskmaskin ännu mer flexibilitet.

Feature Icon

Ibland kan du inte få plats med det du behöver i din diskmaskin på grund av dess oflexibilitet. Den utdragbara VarioDrawer-toppkorgen ger en tredje lastningsnivå som löser det problemet. Den är perfekt för bestick och mindre köksredskap, till exempel vispar och slevar. Till och med espressokoppar får plats. Lastningen är mer flexibel och det skapas mer utrymme invändigt eftersom toppkorgen ersätter bestickkorgen i underkorgen, och istället skapas plats för 14 kuvert i en 60 cm-diskmaskin och 10 kuvert i en 45 cm-diskmaskin. Som ett resultat kommer din diskmaskin att tillåta mer flexibel och bekväm lastning.

3-stegs RackMatic

Justerbar i höjdled upp till 5 cm på 3 nivåer, även om den översta korgen är fullastad

Feature Icon

Tack vare RackMatic-systemet kan du enkelt justera den översta korgen upp till 5 cm, även när den är fullastad. Det betyder fler möjligheter och maximal flexibilitet.

Extra tyst

Extra tyst-programmet är det tystaste sättet att köra diskmaskinen på. Genom att aktivera den minskar du automatiskt ljudnivån på diskmaskinen till det lägsta möjliga. Detta uppnås med ett särskilt anpassat Eco 50°C-program, ett reducerat vattentryck och en förlängd rengöringsfas.

InfoLight

InfoLight – en röd ljuspunkt som visar att disken är igång.

Feature Icon

En röd punkt på golvet framför maskinen visar om diskmaskinen fortfarande är igång eller om den är färdig

AquaStop

AquaStop skyddar mot vattenläckor.

Feature Icon

Vi på Bosch bryr oss om din disk och din säkerhet. AquaStop Systemet består av en matningsslang med dubbla väggar och en mekanisk ventil i matningsslangen. Bosch erbjuder skydd mot vattenskador hela maskinens livslängd.

ActiveWater

ActiveWater: mindre vatten, mindre energi, mer effekt.

Feature Icon

Boschs innovativa ActiveWater-teknologi maximerar effekten för att producera enastående resultat samtidigt som man skyddar miljön. En teknik som sparar vatten och energi genom optimerad filterteknologi, snabb uppvärmning och en kraftfull pump.

EcoSilence Drive

EcoSilence Drive: diskning som du aldrig hört tidigare.

Feature Icon

Att hålla huset rent kan vara svårt. Att hålla det tyst kan ibland kännas omöjligt. Våra diskmaskiner med EcoSilence levererar högpresterande rengöring med låg ljudnivå. EcoSilence Drive är utrustad med en borstlös, energibesparande motor som minskar friktionsbullret, vilket ger en mycket jämnare och tystare drift.

Doseringsassistent

Doseringsassistent – 100% upplöst diskmedel ger optimalt diskresultat.

Feature Icon

Doseringsassistenten gör disken renare och diskningen tystare. När luckan för diskmedlet öppnas hamnar det direkt i en speciell behållare i den övre korgen. Där kommer spolarmen åt att lösa upp diskmedlet på bästa sätt.

Automatiska program

Automatiska program: du behöver inte längre gissa när du diskar.

Feature Icon

Olika diskmedel kräver olika inställningar. Att välja fel program slösar inte bara tid, utan också vatten och energi. Bosch automatiska program reglerar vattentemperaturen och sköljtid under disk för bästa möjliga resultat. Det innebär att du endast använder så mycket vatten och energi som behövs för ett perfekt resultat. Rätt diskprogram varje gång - med ett knapptryck.

VarioHinge

VarioHinge – den optimala lösningen för integrerade diskmaskiner med separat kökslucka för matchande kök.

Feature Icon

Tidigare var det bara möjligt att montera kökslucka på helintegrerade diskmaskiner om man hade stora springor mellan luckorna. Det har vi ändrat på. Med VarioHinge måste du inte längre kompromissa – VarioHinge för helintegrerad front anpassar sig i höjdled när luckan öppnas. VarioHinge är även den optimala lösningen då man har extra lång lucka i kombination med låg sockel.

 

Program och specialfunktioner

6 program: Eco, Auto 45-65°, Intensive 6, 1h program, Silence, Favourite4 specialfunktioner: Remote Start, Extra Dry, Half Load, SpeedPerfectPlusHome Connect för trådlös stryrning via Home Connect-appen på din smartphone eller surfplattaSilence on demand (via app)

Design och komfort

VarioFlex korgsystemVarioDrawer - toppkorgStopp som förhindrar att den nedesta korgen spårar ur3-stegs RackMatic®: höjdjusterbar överkorgDoseringsAssistentAuto All-in-1: automatisk anpassning till diskmedeltypInnerbehållare: rostfritt stål / polinoxVarioHinge

Förbrukning och prestanda

13 standardkuvertLjudnivå: 46 dB(A) re 1 pWStartfördröjning: 1 - 24 timmar

Snabbfakta

  • Diskkapacitet 13 kuvert
  • Ljudnivå 46 db
  • Anpassa en personlig favoritfunktion
  • InfoLight ljusindikator på golvet
  • Home Connect: styr och överse via smartphone
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .