Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Bosch diskmaskin SMU4HAI48S
Bosch diskmaskin SMU4HAI48S

1 / 2

Bosch diskmaskin SMU4HAI48S

6 790 kr
ExtraDry ExtraDry: även dina plastföremål blir helt torra. Plastgods förblir ofta blöta i diskmaskinen när disken är klar. Det är därför Bosch-diskmaskinerna har ExtraDry-program. Det höjer temperaturen i slutsköljningen och förlänger torktiden
  • Diskkapacitet 13 kuvert
  • Ljudnivå 44 db
  • SilencePlus: fantastiskt tyst, endast 44dB.
  • Anpassa din egen favoritfunktion
  • Home Connect: styr och överse via smartphone
Läs mer

ExtraDry

ExtraDry: även dina plastföremål blir helt torra.

Feature Icon

Plastgods förblir ofta blöta i diskmaskinen när disken är klar. Det är därför Bosch-diskmaskinerna har ExtraDry-program. Det höjer temperaturen i slutsköljningen och förlänger torktiden. På så vis blir till och med plastsaker som t.ex. nappflaskor och picknickserviser riktigt rena och helt torra.

3-stegs RackMatic

Justerbar i höjdled upp till 5 cm på 3 nivåer, även om den översta korgen är fullastad

Feature Icon

Tack vare RackMatic-systemet kan du enkelt justera den översta korgen upp till 5 cm, även när den är fullastad. Det betyder fler möjligheter och maximal flexibilitet.

Extra tyst

Extra tyst-programmet är det tystaste sättet att köra diskmaskinen på. Genom att aktivera den minskar du automatiskt ljudnivån på diskmaskinen till det lägsta möjliga. Detta uppnås med ett särskilt anpassat Eco 50°C-program, ett reducerat vattentryck och en förlängd rengöringsfas.

Koppla upp

Dina hushållsapparater förstår dig.

Med Home Connect kan du njuta av friheten du får med dina anslutna hushållsapparater. Dra fördel av HomeConnects samarbetsnätverk och låt dig inspireras av dina WiFi-anslutna produkter.

AquaStop

AquaStop skyddar mot vattenläckor.

Feature Icon

Vi på Bosch bryr oss om din disk och din säkerhet. AquaStop Systemet består av en matningsslang med dubbla väggar och en mekanisk ventil i matningsslangen. Bosch erbjuder skydd mot vattenskador hela maskinens livslängd.

ActiveWater

ActiveWater: mindre vatten, mindre energi, mer effekt.

Feature Icon

Boschs innovativa ActiveWater-teknologi maximerar effekten för att producera enastående resultat samtidigt som man skyddar miljön. En teknik som sparar vatten och energi genom optimerad filterteknologi, snabb uppvärmning och en kraftfull pump.

EcoSilence Drive

EcoSilence Drive: diskning som du aldrig hört tidigare.

Feature Icon

Att hålla huset rent kan vara svårt. Att hålla det tyst kan ibland kännas omöjligt. Våra diskmaskiner med EcoSilence levererar högpresterande rengöring med låg ljudnivå. EcoSilence Drive är utrustad med en borstlös, energibesparande motor som minskar friktionsbullret, vilket ger en mycket jämnare och tystare drift.

Automatiska program

Automatiska program: du behöver inte längre gissa när du diskar.

Feature Icon

Olika diskmedel kräver olika inställningar. Att välja fel program slösar inte bara tid, utan också vatten och energi. Bosch automatiska program reglerar vattentemperaturen och sköljtid under disk för bästa möjliga resultat. Det innebär att du endast använder så mycket vatten och energi som behövs för ett perfekt resultat. Rätt diskprogram varje gång - med ett knapptryck.

Silence on demand

Extra tyst när du behöver det

Ibland vill du att det ska vara extra tyst i ditt hem för att kunna fokusera på dina dagliga sysslor. Funktionen Silence on demand kan aktiveras via Home Connect-appen och gör att din diskmaskin går tystare när det behövs. Ljudet reduceras i upp till 30 minuter genom att maskinen aktivt gör en paus, men fortfarande är igång. Med funktionen Silence on demand kan du fokusera på det som är viktigast.

Program och specialfunktioner

6 program: Eco, Auto 45-65°, Intensive 6, Express 65°, Silence, Favourite4 specialfunktioner: Remote Start, Extra Dry, Half Load, SpeedPerfectPlusSilence on demand (via app)Startfördröjning: 1 - 24 timmar

Förbrukning och prestanda

13 standardkuvertLjudnivå: 44 dB(A) re 1 pWLjudnivå (Quick L): 41 dB(A) re 1 pWHome Connect för trådlös stryrning via Home Connect-appen på din smartphone eller surfplatta

Design och komfort

antiFingerprintVariabel bestickkorg i underkorgenStopp som förhindrar att den nedesta korgen spårar ur3-stegs RackMatic®: höjdjusterbar överkorgDoseringsAssistentAuto All-in-1: automatisk anpassning till diskmedeltypInnerbehållare i rostfritt stål

Snabbfakta

  • Diskkapacitet 13 kuvert
  • Ljudnivå 44 db
  • SilencePlus: fantastiskt tyst, endast 44dB.
  • Anpassa din egen favoritfunktion
  • Home Connect: styr och överse via smartphone
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner