Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bosch - HLS79W320U

1 / 1

Bosch - HLS79W320U

9485 kr
Fristående spis med induktionshäll Med induktionshäll är matlaging snabbt och tryggt, rengöringen enkelt och dessutom är hällen energisnål. CombiZone kombinerar två kokzoner och passar då perfekt till stora kokkärl. Stektermometer hjälper till att nå
Läs mer
Fristående spis med induktionshäll
Med induktionshäll är matlaging snabbt och tryggt, rengöringen enkelt och dessutom är hällen energisnål.
CombiZone kombinerar två kokzoner och passar då perfekt till stora kokkärl.
Stektermometer hjälper till att nå den optimala innertemperaturen vid stekning.
3D HotAir Plus är en varmluftsfunktion som med en optimal värmefördelning ger en jämn temperatur i hela ugnen och perfekt resultat på upp till 3 nivåer samtidigt.
Med AutoPerfect 30 -funktion blir varje maträtt en perfekt success. Fristående spis med induktionshäll samt ugn med stektermometer och AutoPilot-program. Få perfekt resultat alltid när du lagar mat eller bakar.Stektermometer från Bosch - så att du inte bara behöver gå på känsla. Stektermometern ser till att det alltid är rätt temperatur när du ugnssteker. Stick in termometern i maten, koppla till ugnen och välj innertemperatur. Söndagssteken blir saftig och mör när den får stekas långsamt till önskad temperatur. Och fisken blir mjäll och smakrik.Garanterat lyckat resultat med AutoPilot. Med de automatiska programmen i AutoPilot blir resultatet bra per automatik. Du behöver bara lägga in maten, ange vikten och välja ett av de upp till 85 programmen för tillagning. Lätt att lyckas till 100 % oavsett om det gäller kött, fisk eller dessert.3D varmluft Denna funktion fördelar värme snabbt och jämnt i hela ugnen, vilket gör det möjligt att laga mat på upp till tre nivåer samtidigt. Söta och kryddiga rätter kan tillagas samtidigt utan att smakerna blandas.AutoPilot 30 Fågel, kött, fisk, grytor eller grönsaker: AutoPilot 30 lagar maträtten till perfektion. Rätten placeras i ugnen och av 30 program kan det lämpliga automatiska programmet väljas i displaymenyn. Lägg bara till vikt och tryck på "Start". AutoPilot tar sedan över och bestämmer matlagningsläge, temperatur och tillagningstid. Den stänger till och med av ugnen i slutet av tillagningstiden. Eftersom vissa rätter med AutoPilot kräver användning av lock, hålls ugnen också ren. Matlagning kunde inte vara enklare.Ingen manuell rengöring behövs tack vare pyrolytisk självrengöring. Med pyrolytisk självrengöring tar ugnen själv hand om den krävande rengöringen helt utan kemikalier. Beroende på nedsmutsningsgrad hettas ugnen upp till maximalt 480 °C. Kvar finns bara askan som enkelt borstas eller torkas ur.
Typ av ugnVarmluft
FärgVit
ProduktgruppGlaskeramikspisar
GasugnNej
Självrengöring i ugnJa
StektermometerJa
TimerJa
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .