Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Bosch - SMU4HAB48S - Bra köp i Råd och Rön

1 / 1

Bosch - SMU4HAB48S - Bra köp i Råd och Rön

(1 recension)
5 980 kr

-14%

6 961 kr
Serie | 4, Underbyggd diskmaskin, 60 cm - ExtraDry: extra noggrann torkning av svårtorkad disk. - Flex korgar: flexibel och praktisk lösning för enkel ilastning. - SilencePlus: fantastiskt tyst, endast 44dB. - Home Connect: Trådlös fjärrstyrning
Läs mer

Serie | 4, Underbyggd diskmaskin, 60 cm


- ExtraDry: extra noggrann torkning av svårtorkad disk.
- Flex korgar: flexibel och praktisk lösning för enkel ilastning.
- SilencePlus: fantastiskt tyst, endast 44dB.
- Home Connect: Trådlös fjärrstyrning av hushållets apparater via smartphone eller surfplatta.
- Din favoritfunktion: din personligen inställda fuktion med bara en knapptryckning. ExtraDry: även dina plastföremål blir helt torra. Plastgods förblir ofta blöta i diskmaskinen när disken är klar. Det är därför Bosch-diskmaskinerna har ExtraDry-program. Det höjer temperaturen i slutsköljningen och förlänger torktiden. På så vis blir till och med plastsaker som t.ex. nappflaskor och picknickserviser riktigt rena och helt torra.

3-stegs RackMatic Tack vare RackMatic-systemet kan du enkelt justera den översta korgen upp till 5 cm, även när den är fullastad. Det betyder fler möjligheter och maximal flexibilitet.

Extra tyst Extra tyst-programmet är det tystaste sättet att köra diskmaskinen på. Genom att aktivera den minskar du automatiskt ljudnivån på diskmaskinen till det lägsta möjliga. Detta uppnås med ett särskilt anpassat Eco 50°C-program, ett reducerat vattentryck och en förlängd rengöringsfas.

Rätt rekommendationer för jobbet. EasyStart rekommenderar rätt diskprogram. Det enda du behöver göra är att ange typen av disk, mängd och nedsmutsningsgrad. Du slipper räkna ut vilket program som passar dina behov bäst.

Dina hushållsapparater förstår dig. Med Home Connect kan du njuta av friheten du får med dina anslutna hushållsapparater. Dra fördel av HomeConnects samarbetsnätverk och låt dig inspireras av dina WiFi-anslutna produkter.

Diskmaskinen räknar åt dig. Att diskmaskinstabletterna tar slut är det sista du vill när du behöver ren disk. Tab Counter på Home Connect-appen räknar din konsumtion och informerar dig med en push-notis när du har fem tabletter kvar.

Diskmaskinen som håller dig updaterad. Om du vill kan du få push-aviseringar i din mobil så att du alltid har all aktuell information. I din Home Connect-app hittar du aktuell programstatus för diskmaskinen och du har tillgång till all information.

Smartare support Om någonting går fel kan du snabbt kontakta Home Connect Hotline och prata med vår kundtjänst, som kan kontrollera diskmaskinen tillsammans med dig. Om de behöver besöka dig har de rätt reservdelar med sig, vilket sparar tid och pengar.

Din favoritfunktion med endast en knapptryckning Få ut det mesta av din anslutna diskmaskin och gör livet enkelt. Med din favoritfunktion kan du ställa in de program och de alternativ som du använder mest och göra dem till din favorit. Den programmerade inställningen kan startas via Home Connect-appen eller direkt på maskinen. Detta betyder att du till exempel kan kombinera alternativet ExtraDry med programmet Eco 50° och starta maskinen med en knapptryckning.

AquaStop skyddar mot vattenläckor. Vi på Bosch bryr oss om din disk och din säkerhet. AquaStop Systemet består av en matningsslang med dubbla väggar och en mekanisk ventil i matningsslangen. Bosch erbjuder skydd mot vattenskador hela maskinens livslängd.


J

Janne

För ett år sedan

Diskar som den ska och är tyst men... korgarna är väldigt skrangliga och glaskorgen har för brett mellan trådarna så glasen välter hela tiden när man för in och ut korgen. Nedre korgen rullar in av sig själv. Hade nog lite högre förväntningar på denna maskin.