Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bosch - WNA134L0SN

1 / 1

Bosch - WNA134L0SN

9740 kr
Serie | 4 Kombinerad tvätt och tork8/5 kg 1400 rpm- Wash & Dry: tvätta och torka upp till 5 kg tvätt på en gång eller endast en tvätt på upp till 8 kg. - Auto Dry: torkar skonsamt tvätten till önskad torrhetsgrad. - EcoSilence Drive™: mycket energisn
Läs mer

Serie | 4 Kombinerad tvätt och tork8/5 kg 1400 rpm


- Wash & Dry: tvätta och torka upp till 5 kg tvätt på en gång eller endast en tvätt på upp till 8 kg.
- Auto Dry: torkar skonsamt tvätten till önskad torrhetsgrad.
- EcoSilence Drive™: mycket energisnål motor med 10 års garanti, ger tyst drift och extra lång livslängd.
- Wash & Dry 60: Tvättar och torkar en liten laddning tvätt på endast 60 min.
- Sportswear: perfekt för att tvätta och torka kläder gjorda av microfiber, fleece och syntetmaterial. Den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren med Iron Assist ångfunktion som torkar lika effektivt som den tvättar samt att den reducerar skrynklor. Upp till 5 kg på en och samma gång.

Självrengörande torktumlare. Torktumlare med effektiv självrengörande kondensor ger låg energiförbrukning hela produktens livstid - och den torkar även mer effektivt.

Effektiva wash & dry på bara 60 min. Nu kan du både tvätta och torka på bara en timme. Detta programmet lämpar sig bra för lätt smutsiga kläder och för textiler som tål ganska hög värme, så som bonull och linne. Maximal tvättmängd 1kg.

Det optimala tvätt-passet för dina träningskläder. Tvättprogrammet som är speciellt framtaget för träningskläder och textilier, så som microfiber, fleece och andra syntetmaterial. Träningskläder blir oftast svettiga snarare än smutsiga på annat vis, så ett kortare tvätt- och sköljprogram räcker. Eftersom denna typ av plagg ofta är tillverkad av syntetfiber reduceras temperaturen i detta program genom att fylla på med extra vatten innan centrifugering.


Dörrhängning tvättluckaVänster
MotortypKolborstfri
FärgVit
ProduktgruppKombi tvätt/tork
ÅngfunktionNej
IntegreradNej
Senarelagd startJa
Självdoserande tvättmaskinNej
Wi-Fi anslutningNej
Spänning tvätt/tork230
Energiklass enbart tvättE
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .