Braspanna Original 60 cm

Braspanna Original 60 cm
Tipsa en vän
2295 kr
fr 123 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  3 arbetsdagar

Säljs av KitchenTime 4,5 / 5 med 1389 betyg.

Totalbetyg 4,5 / 5
Leveranstid 4,5 / 5
Emballeringskvalitet 4,5 / 5
Mer från KitchenTime KitchenTime är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos KitchenTime, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Upplev matlagning över öppen eld!

Espegard är en norsk tillverkare vars braspannor blivit omåttligt populära i vårt västra grannland. Vi på KitchenTime är nu stolta att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att laga riktigt god mat över öppen eld! Braspannan har en robust trefotskonstruktion där benen går att reglera efter underlaget så att den alltid står stadigt. Det gedigna och emaljerade eldkaret monteras enkelt i ställningen med tillhörande kättingar. Eldkaret kan justeras i höjdled - perfekt om du vill att anordningen ska komma högre upp för att underlätta tillagning och närmare marken när du bara vill sitta och ha en trevlig stund intill den sprakande elden! På eldkarets undersida finns ett praktiskt uppsamlingskärl för fett, glöd och aska. Samtidigt gör hålet i botten att lufttillförseln blir större vilket gör brasan enklare att tända.

Den givna samlingspunkten på uteplatsen eller vid sommarstugan

Få saker skänker så mycket lugn som att samlas med vänner och familj runt en sprakande brasa. Tack vare den öppna konstruktionen kommer man enkelt åt braspannan från alla sidor vilket gör att flera personer kan sköta elden och grilla sina anrättningar samtidigt. Braspannan levereras med ett grillgaller (45 cm i diameter) tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål. Gallret kan placeras på olika höjder tack vare de medföljande braketterna (en sorts stativ i olika nivåer som fästs på eldkarets kant). Braspannan levereras därmed redo för att leverera fantastiska grillade rätter. Tänd brasan och njut av den äkta lägereldskänslan! 

I toppen av trefotskonstruktionen fäster du medföljande kätting vilken du kan använda för att hänga exempelvis en kaffekanna och få rykande varmt kokkaffe intill brasan! 

Helhetsupplevelse med tillbehör från Espegard

Från Espegard kommer en uppsjö produkter och tillbehör till braspannan - allt för att du ska kunna få en så komplett och mångsidig användning av din panna som möjligt! Några favoriter är stekhäll för wok i gjutgods, sidobord, kaffekittlar, räfflad grillpanna i gjutjärn, toast- och våffeljärn i gjutjärn. Gå gärna in under varumärket "Espegard" här på KitchenTime för att se hela sortimentet! 

För att skydda din braspanna mot väder och vind när den inte används rekommenderar vi att man köper till ett praktiskt skyddsöverdrag. Överdraget och några andra utvalda tillbehör hittar du längre ned på den här sidan.

Specifikationer

Höjd: 180 cm

Vikt: 23 kg

Diameter: 60 cm

I paketet ingår det som visas på produktbilden (braspanna, grillgaller, upphängning för kaffekittel). Tillbehören säljs separat. 


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 826 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 444 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 245 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 123 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »