Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Braun Silk-expert Pro 5 PL5117

(13)
Skriv en recension
-9%
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
3324 kr
Rekommenderat pris: 3649 kr
Frakt från 39 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-4 arbetsdagar
    Frakt från 39 kr
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

Den säkraste IPL:en, tack vare SensoAdapt™-teknik****
Hudtonen varierar på kroppen, så SensoAdapt-sensorn (med UV-skydd) läser kontinuerligt av hudtonen och anpassar ljusimpulserna för den säkraste och mest effektiva synliga permanenta hårborttagningen.
****Delad teknologi med Cyden


Rekommenderas av Skin Health Alliance
Dermatologiskt godkänd som säker för huden av ledande internationell hudhälso-organisation, i samarbete med dermatologer och forskare.


Den snabbaste IPL:en. 2 gånger snabbare än tidigare
Behandla båda benen på mindre än 5 minuter på lägsta energinivån. Glidläget utlöser fler ljusimpulser för snabbast möjliga behandling, perfekt för större kroppsdelar, medan stämpelläget ger mer exakt behandling som passar för mindre och känsligare områden.


Exakt och skonsam mot huden
Precisionshuvudet gör att du kan ta hand om mindre eller svårare områden som ansikte, bikinilinje och under armarna. Skonsamma och extra skonsamma inställningar minskar energiförbrukningen för de som är nybörjare, eller på känsliga områden.


400 000 ljusimpulser. 10 intensitetsnivåer
400 000 ljusimpulser (+30 % jämfört med tidigare Silk·expert 5) som motsvarar 22 år av behandlingar. De 10 intensitetsnivåerna säkerställer att ljusintensiteten är rätt för din hudton.


Planera och följ dina behandlingar
Silk-expert IPL-appen använder sig av intuitiv teknik för att hålla koll på dina behandlingsframsteg – för perfekt resultat. Den visar också hur SensoAdapt™-hudtonssensorn fungerar i aktion.


Ta reda på om IPL är något för dig
IPL fungerar mest effektivt på ljusa till medelljusa hudtoner med hårstrån som går från naturligt blonda till mörkbruna och svarta. IPL:en fungerar minst effektivt på mycket blonda, röda, grå eller vita hårstrån där den mindre mängden melanin inte absorberar ljuset.


4.0

Baserat på  13 recensioner

Visa fler recensioner (8)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.