Caso Sous Vide-Paket

Caso Sous Vide-Paket
Tipsa en vän

-33%

1999 kr
Ord. pris 2999 kr
fr 112 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  3 arbetsdagar

Säljs av KitchenTime 4,5 / 5 med 1389 betyg.

Totalbetyg 4,5 / 5
Leveranstid 4,5 / 5
Emballeringskvalitet 4,5 / 5
Mer från KitchenTime KitchenTime är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos KitchenTime, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Perfekt tillagning med sous vide-paket från tyska Caso

Sous vide är ett matlagningsfenomen som på många sätt revolutionerat resultaten för både proffs- och hemmakockar under de senaste åren. För att lyckas riktigt bra med sin sous vide-tillagning krävs i första hand en bra cirkulator, en vakuumförpackare samt vakuumpåsar. En uppsjö av varianter på dessa står att finna på marknaden, och många kunder upplever tveksamhet kring val av modell och fabrikat. Vi på KitchenTime är därför glada att erbjuda några olika paket som passar riktigt bra ihop! Denna paketlösning är speciellt avvägd och framtagen för dig som vill börja testa sous vide-matlagning och vill ha bra grejer som håller och levererar riktigt bra resultat över tid. Har du väl paketet hemma behöver du bara en större kastrull eller värmetålig behållare och riktigt fina råvaror - sen är det bara att köra igång! Här följer en beskrivning av de olika delar som ingår i paketet:

SV200 Sous vide-cirkulator

Denna sous vide-cirkulator från Caso Design har alla de egenskaper som behövs för att uppnå ett perfekt resultat - gång efter gång! Cirkulatorn sätts fast på kanten av exempelvis en kastrull med kan användas i alla värmebeständiga kärl med ett djup på minst 23 cm. Den värmer snabbt upp vattnet till inställt temperatur vilken kan justeras mellan 45-90 grader, med intervall av så lite som 0,1 grad! 

Den effektiva vattencirkulationen garanterar att temperaturen hålls på en konstant nivå för optimalt tillagningsresultat. SV200 har även en integrerad timer som kan ställas upp till 2 timmar med intervall på 1 minut, eller upp till 72 timmar med intervall på 5 minuter. Dvs, du kan köra din SV200 Sous vide-cirkulator i tre dygn i sträck om du så skulle önska!

VC10 Vakuumförpackare

En riktigt bra vakuumförpackare för dig som vill börja testa fördelarna med att vakuumförpacka dina livsmedel! Fördelen med att vakuumförpacka råvarorna innan de sous videas är bl.a. att de får en helt jämn och fin ytexponering mot det optimalt tempererade vattnet. Detta till skillnad mot om luftfickor finns i påsen vilket kan göra tillagningsresultatet ojämnt. 

Maskinen klarar påsar och rullar med en bredd på max 30 cm. Maximalt vakuum på -0,8 bar. Maskinen är väldigt lätt att använda och både vakuumerar och förseglar automatiskt. Vakuumhastighet ca 9L/minut. Levereras med 10 st vakuumpåsar. Observera att VC10 använder en enkel svetsning för att stänga vakuumpåsen. Vi rekommenderar att du lägger ytterligare en svetsning innan du sous videar; detta för att säkerställa att påsen håller absolut tätt under hela processen!

Vakuumpåsar för sous vide-matlagning

Hållbara vakuumpåsar av högsta kvalitet. Påsarna har en något ribbad struktur i ytan vilket bidrar till att optimera vakuumförpackningen. Med påsar som dessa i kombination med den medföljande vakuumförpackaren från samma tillverkare får du en tät och väl tillsluten vakuumförpackning. Vakuumförpackning hjälper till att förlänga dina livsmedels hållbarhet avsevärt, gör att de undviker sk frysbränna, och är helt avgörande för sous vide-matlagning!

 • Kokbara och därmed utmärkta att använda tillsammans med sous vide-cirkulator!
 • Klarar användning i mikrovågsugn
 • Kan återanvändas efter rengöring

Påsarna levereras i 50-pack och har den populäraste storleken på 20x30 cm.

Vakuumrullar - när du själv vill bestämma längden på förpackningen!

Slitstarka vakuumrullar av hög kvalitet, från tyska Caso. Vakuumrullarna klarar att kokas och är därför utmärkta att använda till sin sous vide-matlagning! Har en ribbad struktur för att optimera vakuumförpackningen. 

 • Kokbara och perfekta för sous vide-matlagning
 • Låter dig själv välja längden på din vakuumförpackning
 • Kan användas i mikrovågsugn
 • Motverkar att frysta livsmedel får sk frysbränna

I paketet ingår 2 st vakuumrullar vilka har en bredd på 30 cm. Varje rulle har en längd på 600 cm. 


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 167 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
 • 727 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 395 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 220 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 112 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »