Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
CASSTRÖM YXHÅLLAREM BLACK 11520, bälteshållare för yxa
CASSTRÖM YXHÅLLAREM BLACK 11520, bälteshållare för yxa

1 / 2

CASSTRÖM YXHÅLLAREM BLACK 11520, bälteshållare för yxa

190 kr
CASSTRÖM YXHÅLLARE   Färg: Black   (Finns även i brunt läder hos oss.) Art nr: 11520 Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och ac
Läs mer
CASSTRÖM YXHÅLLARE  

Färg: Black  (Finns även i brunt läder hos oss.)

Art nr: 11520

Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och överlevnad. Designen bygger i grunden på den skandinaviska knivtraditionen men med modifikationer och modernisering utifrån feedback från användare och tester. Casström samarbetar bland annat med överlevnadsexperten Lars Fält och de har gjort flera signaturprodukter tillsammans. Casström är ett familjeägt företag i Lappland som startades av David Cassini Bäckström. En tredje generationens entreprenör som handlar med knivar, läder och horn. 

Hållare för att hänga upp yxan i bältet. Tillverkat i stabilt 3 mm tjockt vegetabiliskt garvat läder. Passar de flesta yxmodeller. Max bältesbredd 6,5 cm.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner