Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Dreame T20 Pro Sladdlös

1 / 1

Dreame T20 Pro Sladdlös

Ingår i kampanjen: Black Friday
3 090 kr

-11%

3 490 kr
Lättviktare med kraftig motor T20 Pros kraftfulla motor kan jobba med upp till 125 000 RPM med 25 000 Pa sugkapacitet, vilket innebär att den utan problem får väck envist smuts på tuffare ytor. Dammsugaren väger 1,6 kg och är enkel att manövrera
Läs mer

Lättviktare med kraftig motor

T20 Pros kraftfulla motor kan jobba med upp till 125 000 RPM med 25 000 Pa sugkapacitet, vilket innebär att den utan problem får väck envist smuts på tuffare ytor. Dammsugaren väger 1,6 kg och är enkel att manövrera med bara en hand, och du kan utan problem lyfta dammsugaren och komma åt att dammsuga på mer svåråtkomliga ställen.

Tydlig HD-skärm för full koll

Dreame T20 Pro är försedd med en HD-skärm i färg som hjälper dig att hålla koll på handdammsugarens funktioner. Den visar hur hur lång tid du har kvar innan batteriet behöver laddas, om filtret behöver undersökas/rengöras och vilken sugfunktion du för tillfället jobbar med.

Högeffektiv filtrering och hygienisk tömning

Dreame T20 Pro har en femstegs HEPA-filtrering som fångar upp 99,9 % av damm och mikroskopiska partiklar ned till 0,3 mikron. Den förvarar dem tryggt i dammbehållaren utan att påverka prestandan.

När dammbehållaren är full tömmer du den smidigt med bara en hand. Plocka bara loss dammsugaren från skaftet och håll den över en soptunna. Med en knapptryckning öppnas en lucka och dammbehållaren töms utan att du behöver röra vid damm och skräp. Hela dammbehållaren kan dessutom plockas bort från dammsugaren och sköljas ren under rinnande vatten.

Borstar och munstycken för alla tillfällen

Dreame T20 Pro kommer med två olika dammsugarborstar: en intelligent V-formad borste för alla slags underlag som anpassar sugkraft efter golvtyp, och en mjuk borste särskilt utvecklad för skonsam rengöring av hårda golv. Den mjuka borsten kan dessutom användas ihop med en avtagbar vattentank, för att på så sätt moppa golven medan du ändå är igång.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner