Dyson V8 Motorhead Skaftdammsugare

Dyson V8 Motorhead Skaftdammsugare
Tipsa en vän

Leverans före jul

Beställ idag för garanterad leverans innan jul.
3190 kr
fr 155 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  från 1 arbetsdag

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Städa sladdlöst upp till 40 min
 • Smart och flexibel
 • Hygienisk, smart tömning
 • Ger ren utluft
 • Kraftfull motor med två effektlägen

Dyson V8 Motorhead är en exklusiv och effektiv sladdlös dammsugare som kommer underlätta städningen i hemmet på ett revolutionerande sätt. Digital V8-motor ger starkare sugkraft som tar sig an  allt från spillda frukostflingor på köksgolvet till hundhår från soffan, mattan eller bilen. Smart och flexibel konstruktion gör att du kan förvandla den till en liten handhållen dammsugare på ett kick och låg vikt ihop med rörlig led mellan skaft och dammsugarmunstycke gör den enkelt att manövrera i hela hemmet.Sladdlös städning med bästa resultat


Glöm en sladd som begränsar dig, glöm en stor klump på hjul att släpa runt på och välkomna Dyson V8 Motorhead. Denna sladdlösa dammsugare har ett kraftfullt och laddningsbart Li-ionbatteri som ger upp till 40 minuters användning utan att kraften avtar. När det är dags att ladda batteriet medföljer en praktisk, vägghängd laddstation som gör det enkelt att ta och sätta tillbaka dammsugaren med bara en hand.Kraftfull, digital V8- motor


Dammsugarens digitala V8-motor ger imponerande sugkraft med 15 radial-cykloner i två skikt arbetar parallellt för att öka luftflödet och fånga upp dammpartiklar. Dessutom väger V8 Motorhead endast strax över två och ett halv kilo så den är inga problem att bära med sig när du dammsuger trappor eller att lyfta för att dammsuga på högre höjder.


Ren utluft - renare än det du andas


Inte bara insuget är effektivt, Dyson har även tänkt på utsläppet från dammsugaren. I maskinen sitter ett effektivt filter som fångar upp bakterier och allergener så små som 0,3 mikrometer. Hela systemet är konstruerat för att vara förseglat så V8 Motorhead blåser ut luft som är renare än luften du andas.


Använd med eller utan skaft


Den smarta konstruktionen av V8 Motorhead gör att du enkelt förvandlar dammsugaren från handhållen golvdammsugare till liten och kompakt handdammsugare.


Genom att bara klicka bort dammsugarröret och fästa munstycket direkt på motorenheten kan du enklare dammsuga i exempelvis soffan och i bilen eller andra svåråtkomliga utrymmen.Hygienisk tömning


Dammbehållaren på V8 Motorhead rymmer 0,54 liter och är transparent så du enkelt ser hur mycket smuts och damm du dammsugit upp. När den är full tömmer du enkelt behållaren genom att dra i en spak. Då öppnas botten på behållaren och metallcylindern som skiljer behållaren från motor åker upp. Damm och smuts töms hygieniskt i soporna samtidigt som skiljetrumman rengörs.Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 1124 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 593 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 319 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 155 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »