Tillbaka till toppen
Electrolux - COB300X - HOB850MF

1 / 1

Electrolux - COB300X - HOB850MF

11 490 kr
Inbyggnadspaket från Electrolux COB300X Electrolux inbyggnadsugn varmluft - Multifunktionell ugn med varmluft - Display med timer och start/stoppautomatik - Ugnslampa halogen i bakkant Dina maträtter blir alltid lika läckra Med SurroundCook
Läs mer

Inbyggnadspaket från Electrolux


COB300XElectrolux inbyggnadsugn varmluft


- Multifunktionell ugn med varmluft
- Display med timer och start/stoppautomatik
- Ugnslampa halogen i bakkant Dina maträtter blir alltid lika läckra Med SurroundCook®-ugnen tillagas allt från knaprig grillad kyckling till delikata maränger jämnt. Vår ugn säkerställer att den interna temperaturen är konstant hela tiden, eftersom fläkten cirkulerar luften och värmen. Nu behöver man inte längre vända på formen eller plåten.

Jämnt tillagat med multinivåtillagning Jämnt tillagad mat med Multilevel Cooking. Den extra uppvärmningsringen betyder att du kan laga maten jämnt över tre nivåer. Perfekt när du vill göra cookies med smak av fudge och läckra pajer.

Enkel rengöring med AquaClean Rengöring efter tillagning behöver inte vara jobbigt ? vår ugn rengörs genom att utnyttja egenskaperna hos fukten. Med AquaClean avdunstar vattnet i botten av ugnen och ångan löser fett och rester som finns kvar på ugnens ytor. På så vis får man en naturlig rengöring.


HOB850MF700 Bridge Inbyggnadshäll 80 cm Induktion Med Hob2Hood


- Boosterfunktion
- Bridgefunktion
- 32 cm XXL trippelzon Med Bridge-funktionen kan zoner slås ihop till en större kokzon På 700 Bridge induktionshällen kan man slå ihop två separata kokzoner för att skapa en stor yta. Med inställningarna för temperatur och tid som anpassas automatiskt, är hällen perfekt för att få ut det mesta av planchas eller grillrätter.

Med Bridge-funktionen kan zoner slås ihop till en större kokzon Med Bridge-funktionen kan du slå ihop två separata kokzoner för att skapa en stor. Med inställningarna för temperatur och tid som anpassas automatiskt, är den idealisk för att få ut det mesta av planchas eller grillrätter.

Skräddarsydd efter storleken på dina kokkärl med självavkänningszoner De självavkännande kokzonerna anpassar sig till storleken på dina kokkärl när de ställs på hällen. Zonerna ger total täckning, oavsett storlek på din kastrull, vilket ger värme utan prestandaförlust. Njut av noggrann och effektiv matlagning med våra självavkänningszoner.


Ramens utförandeFacett
Typ av hällInduktion
FärgRostfri
ProduktgruppInbyggnadspaket
ÅngfunktionNej
Boost-funktionJa
DisplayJa
Flexi-zonNej
GrillJa
Pyrolys i ugnNej
Antal zoner4
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner