Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Electrolux - EKC6060BOW

1 / 1

Electrolux - EKC6060BOW

(1 recension)
7290 kr
Spis med dubbelugn från ElectroluxSpis med dubbla ugnar och glaskeramikhäll Vred för fyra steglöst inställda zoner Kylfläkt för ugnsluckan Rengör hällen med ett enda svep Det kunde inte vara enklare att hålla hällen ren. Den har en helt slät och jämn
Läs mer
Spis med dubbelugn från Electrolux
Spis med dubbla ugnar och glaskeramikhäll
Vred för fyra steglöst inställda zoner
Kylfläkt för ugnsluckan Rengör hällen med ett enda svep Det kunde inte vara enklare att hålla hällen ren. Den har en helt slät och jämn yta - utan några vred - så att du kan rengöra i ett svep.Bjuda alla på middag - med den här ugnen kan du hantera det Oavsett om du behöver laga flera rätter samtidigt eller bara laga större mängder kan den här ugnen hantera det - och alltid ge de bästa resultaten.Bättre värmefördelning för jämnare resultat Knapriga bakverk, jämnt gräddade pajer, välbrynta köttbitar ? XXL-fläkten gör att värmen cirkulerar jämnt i ugnen, vilket ger samma resultat oavsett var maten har placerats.Laga mer på samma gång Mer av det goda med vår XL-bakplåt! Fler smarriga muffins till eftermiddagskaffet, en saftig köttlimpa när vännerna kommer på besök. Större utrymme innebär mer av alla härliga recept.
Typ av ugnVarmluft
FärgVit
ProduktgruppGlaskeramikspisar
GasugnNej
Självrengöring i ugnNej
StektermometerNej
TimerNej
Variabla zonerNej
Wi-Fi anslutningNej
Antal ugnar2
Spänning400
Energiförbrukning konventionell värme0.75
Energiförbrukning konventionell värme0.95
Energiförbrukning varmluft0.82
Ugnsvolym73
Ugnsvolym extra ugn39
Antal faser3
EnergiklassA
Energiklass extra ugnA

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .