Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Electrolux - EKC6060BOW

1 / 1

Electrolux - EKC6060BOW

(1 recension)
8 429 kr
8 540 kr
Spis med dubbelugn från Electrolux - Spis med dubbla ugnar och glaskeramikhäll - Vred för fyra steglöst inställda zoner - Kylfläkt för ugnsluckan Rengör hällen med ett enda svep Det kunde inte vara enklare att hålla hällen ren. Den har en helt sl
Läs mer

Spis med dubbelugn från Electrolux


- Spis med dubbla ugnar och glaskeramikhäll
- Vred för fyra steglöst inställda zoner
- Kylfläkt för ugnsluckan Rengör hällen med ett enda svep Det kunde inte vara enklare att hålla hällen ren. Den har en helt slät och jämn yta - utan några vred - så att du kan rengöra i ett svep.

Bjuda alla på middag - med den här ugnen kan du hantera det Oavsett om du behöver laga flera rätter samtidigt eller bara laga större mängder kan den här ugnen hantera det - och alltid ge de bästa resultaten.

Bättre värmefördelning för jämnare resultat Knapriga bakverk, jämnt gräddade pajer, välbrynta köttbitar ? XXL-fläkten gör att värmen cirkulerar jämnt i ugnen, vilket ger samma resultat oavsett var maten har placerats.

Laga mer på samma gång Mer av det goda med vår XL-bakplåt! Fler smarriga muffins till eftermiddagskaffet, en saftig köttlimpa när vännerna kommer på besök. Större utrymme innebär mer av alla härliga recept.


Typ av ugnVarmluft
FärgVit
ProduktgruppGlaskeramikspisar
GasugnNej
Pyrolys i ugnNej
StektermometerNej
TimerNej
Variabla zonerNej
Wi-Fi anslutningNej
Antal ugnar2
Spänning400
Energiförbrukning konventionell värme0.75
Energiförbrukning konventionell värme0.95
Energiförbrukning varmluft0.82
Ugnsvolym73
Ugnsvolym extra ugn39
Antal faser3
EnergiklassA
Energiklass extra ugnA
M

Matmor

För 10 månader sedan

[Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Jag har köpt denna produkt och hade höga förväntningar om att kunna laga mat och baka mycket på en gång. Det visade sig att möjligheterna begränsades betydligt när jag insåg att det medföljer endast ett ugnsgaller till de båda ugnarna. Jag kanske vill använda olika paj- eller gratängformar till ugnarna samtidigt. Jag känner en stor besvikelse över mitt köp.