Electrolux Pure F9 PF91-6IBM Sladdlös dammsugare

Electrolux Pure F9 PF91-6IBM Sladdlös dammsugare
Tipsa en vän

-8%

5033 kr
Ord. pris 5490 kr
fr 222 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Fri frakt
 • Justerbar huvudenhet med utdragbar slang
 • Reglerbart teleskoprör
 • Autofunktion som anpassar sugkraften efter underlag
 • Upp till 60 minuters batteritid
 • Dammsug upp till 80m² på en laddning
 • Självstående
 • Extra tillbehör för att enklare städning
 • Integrerade LED-lampor för att upptäcka damm
 • Ergonomisk design för enkel städning

Sladdlös mångsidig dammsugare med unika funktionerDet bästa av två världar
En sladdlös dammsugare som städar ditt hem oklanderligt rent på en enda laddning. Med prestanda som en traditionell dammsugare.* 
*Dammsuger upp till 80m²​ på en enda laddning vid maximalt effektläge och uppfyller EU-direktiv no. 666/2013 gällande ekodesign-kriterier för sladdammsugare för dammupptagning på matta.


Makalöst mångsidig
Tack vare den unika flexibla huvudenheten kan du rengöra varje millimeter av ditt hem under låga möbler så väl som i hörnen i taket. Pure F9 går att anpassa efter alla ytor och all inredning med hjälp av den integrerade utdragbara slangen och ett smart 3-i-1-munstycke.


Ergonomisk design
Pure F9 har ett teleskoprör som du enkelt justerar till rätt längd för just dig. Dammsugaren har även ett ergonomiskt handtag och en låg tyngdpunkt. Tack vare den flexibla huvudenheten är PF9 precist balanserad, lätt i handen och enkel att styra. 


Pausa var som helst
Efter som PURE F9 är självstående kan den parkeras var som helst. Ställ ifrån dig dammsugaren när du behöver en paus, och återuppta städningen när du är redo.


Automatisk optimering
Smart och kraftfull - Pure F9s auto-funktion använder avancerad elektronik för att automatiskt justera luftflödet och sugkraften efter underlaget. Därmed optimeras dammupptagningen så att du alltid får bästa möjliga städeffekt.


Produktegenskaper
•Lysdiod som indikerar när laddning behövs
•Enkelt att ta bort borstvalsen
•Självstående
•Litiumbatterier


Teknisk data
•Höjd, komplett : 84,4-120
•Längd, komplett : 21.5
•Bredd, komplett : 24.9
•Batterityp : Li-ion
•Filtreringssystem : Washable Progressive filter
•Dammkapacitet, l : 0,7
•Motormunstycke : Ja
•Liten borste : Ja
•Fogmunstycke : -
•Förvaring : Laddstation
•Laddningstid, h : 6
•Ljudnivå, dB(A) : 82
•Spänning, V : 36
•Nettovikt, kg : 6.04
•Vikt, endast maskin kg : 3.24
•Vikt, komplett maskin : 4.1
•Färg : Indigo Blue metallic
•EAN-kod : 7332543595051


Electrolux Pure F9

Electrolux Pure F9

Vi kan stolt meddela att Electrolux nya sladdlösa dammsugare Pure F9 blivit utsedd till Bäst i test hos M3.

"Sett ur praktisk synvinkel är Pure F9 något av en dröm att använda. Den ledade konstruktionen är perfekt balanserad och du kommer enkelt åt bakom stolsben och andra hinder... "

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 24 Genomsnittsbetyg: 3,8
29%
33%
29%
4%
4%

Mest hjälpsamma positiva recension

Evert

Efter att ha deltagit i ett test av Electrolux Pure F9 PF91-61BM, sladdlös dammsugare, kan jag verkligen rekommendera den.
Fantastisk dammsugare, med ovanligt kraftig sugförmåga, för att vara sladdlös. Den är lätt att arbeta med, just för att man inte behöver flytta till nästa vägguttag, liksom att ingen sladd är i vägen. För att vara en sladdlös, så har den kraftig sugförmåga, och håller laddning ovanligt länge. Tillbehören ger stor flexibilitet. Det enda negativa, är att den är tung, och därmed lite otymplig, när man skall lyfta den i samband med dammsugning.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Anna Erikke Therese

֖ver lag riktigt usel
Har nog aldrig varit med om en bökigare dammsugare.
Ena borsten åker ur sitt spår så fort man dammsugar mattan. Dryga "klumpen" går inte att fästa längst upp, vilket gjorde att när jag skulle fixa till borsten som åkt ur spåret och inte tänkte på att klumpen var i högsta läget smällde den ner med en kraft på mitt ena finger så jag fick grymt ont. Den är otroligt svårstyrd, svårtömd då dammet flyger runt i rummet. Det som är bra med denna är att den är sladdlös, går att ställa ifrån sig väldigt lätt och att den lyser framtill. Men värd pengarna är den definitivt inte!

Efter att ha deltagit i ett test av Electrolux Pure F9 PF91-61BM, sladdlös dammsugare, kan jag verkligen rekommendera den.
Fantastisk dammsugare, med ovanligt kraftig sugförmåga, för att vara sladdlös. Den är lätt att arbeta med, just för att man inte behöver flytta till nästa vägguttag, liksom att ingen sladd är i vägen. För att vara en sladdlös, så har den kraftig sugförmåga, och håller laddning ovanligt länge. Tillbehören ger stor flexibilitet. Det enda negativa, är att den är tung, och därmed lite otymplig, när man skall lyfta den i samband med dammsugning.

Tycker om känslan och utseendet, samt LED-lamporna. Dock presterar den inte tillräckligt bra för att passa hemma hos mig. Smågrus och kattsand förblir på golvet efter flertalet försök.
Materialet, känslan av kvalitet och användarvänligheten bidrar dock till några plus

Bra och funktionell dammsugare som är lätta att ta fram och "städa lite" när inga sladdar behöver kopplas in

Gillar designen. Den är smidig att använda när du använder den. Dock är den lite tung att lyfta (om du lyfter hela) och den når inte riktigt hela vägen under sängar/soffor. Men fungerar väldigt bra på mattor och golv. Dammsög hela huset häromdagen. I det stora hela så väldigt nöjd

Fantastiskt bra funkar både på angorakatthår och smågrus. Lyse i munstycket är kanonbra! Minus för att den är tung och därmed blir lite klumpig

Har varit del av en testpanel för Pure F9. Väldigt snygg och smidig dammsugare. Lamporna fram var jättebra att ha. Den orkade med de flesta underlag men hade tyvärr problem att komma under lägre möbler.

Bra dammsugare med bra sug, men otymplig och svår att använda runt möblerna. Inget för en normalstor lägenhet, utan bra som extra dammsugare att använda under dagen.

Gillar designen och smidigheten men är inte nöjd med helheten.

+ eller -
Allmänt
- Gedigen men lite tung.
+ Superbra att den går att ställa ifrån sig stående = smidigt.
- När batteriet tog slut stängde den bara av sig utan att varna innan?
Dammsugning
+ Väl igång så rör den sig smidigt och känns inte tung eller klumpig.
+ Huvudet är väldigt följdsamt.
- Sugkraften är inte tillräckligt hög.
+ Enkelt med knapptryckning kunna ändra sugkraften.
- Når ej tillräckligt långt in under säng eller soffa.
- Klarar ej av att suga upp blad från blommor med munstycket, det måste man ta av först.
+ Klarar mattor väldigt bra.
+ Bra med starka led lampor under dammsugning.
Laddning
+ Enkel att ladda, oerhört smidigt. Indikerar tydligt när laddning är igång.
- Ingen varning innan batteriet tar slut.

Fin design och oväntat kraftfull men klarar tyvärr inte av att ersätta min ”vanliga” sladdammsugare.

Har deltagit i en testpanel och testkört den här i ett par veckor nu. Tycker att det är en riktigt bra sladdlös dammsugare med lång batteritid. Suger bra och lamporna på munstycket gör att man ser allt damm på golvet. Den är lätt att manövrera över golvet och mellan stolar, men den är värre handhållen. Tyvärr lite väl tung att bära runt på om man vill dammsuga andra ytor än golvet.

Det verkar inte gå att byta ut batteriet på något sätt vilket begränsar dammsugarens till batteriets livslängd. Då den kostar väsentligt mycket mer än en vanlig dammsugare tycker jag att det gör den lite ovärd.

Men visst är den tillräckligt snygg för att stå framme och vara lättillgänglig. Själv dammsuger jag numera flera gånger i veckan och med den tömbara behållaren ser man verkligen hur mycket smuts man städar bort.

Vi gillar den!
Man skulle kunna säga att det var kärlek vid första dammsugningen. Det bästa är att den är lättmanövrerad och att den har lyse framtill så missar man inte en smula. Den är snygg så den kan gott och väl stå framme. Vi kommer att behålla den större dammsugaren och använda den här som ett komplement.

Jag har nu testat Electrolux Pure F9 ett tag. Och jag tycker den är fantastisk. För det första bara detta att slippa en sladd som är i vägen och helt plötsligt är för kort. Den är perfekt när vi dammsuger i trappan till öv. Tror nästan det är första gången vi nått att dammsuga HELA trappan. Batteritiden är fullt tillräcklig. Har städat hela huset vid flertal tillfällen utan att batteriet ens är halvtomt. Munstycket går att vinkla 90 grader i sidled. Jättebra när vi dammsuger under bord t ex. Där är det också bra med lamporna i munstycket som lyser upp. Det är även jättebra och slippa hålla på och ändra munstycket mellan att dammsuga golv eller matta. Sätt den bara i läget automatik, så ändrar den hastigheten och mattan kan dammsugas utan att den fastnar i munstycket.
Tack vare dess smidighet kan den alltid stå framme i laddstationen utan att ta upp någon plats alls.
Om jag verkligen ska leta upp nåt negativt, så är det att den är lite väl högljudd.

Om du inte har alltför stor lägenhet/hus kan den ersätta din vanliga dammsugare men då får du inte ha möbler med små ben för då kommer inte munstycket in.
Suger rätt bra men borsten på munstycket krånglar då den åker ur läge då och då. Bra med genomskinlig dammbehållare då man lätt ser uppsuget Lego men inte så kul att tömma den då man är dammallergiker. Lätt att rulla den trots att den är ganska tung. Rätt bra batteritid men ändå irriterande då det tar slut under tiden man städar och inte hunnit överallt. Att ta bort det stora munstycket är inte särskilt smidigt och den blir tung att suga med om man inte håller sig på golvet.
Bäst är lampan på munstycket som gör det mycket lättare att se och suga upp allt damm!

Kortfattat så är den bra, men kanske lite klumpig när man vill använda den som en handburen dammsugare. ** Jag förstår varför man kan flytta själva motorn.
Främst för att du lättare ska kunna dammsuga under saker och ting, men varför inte bara ha motorn där uppe hela tiden? Som Bosh eller Dyson?
Jo för att det är MYCKET lättare att använda dammsugaren när vikten är där nere, den känns inte det minsta tung att hålla i då.

** “Huvudet” är toppen, rullar lätt, bra ledad, den ligger platt mot golvet även om dammsugaren ligger ner helt.

** Den suger verkligen bra.
Bättre än min “riktiga” Miele dammsugare skulle jag tro.

** Man får inte glömma att föra ner “motorn” igen när man sätter tillbaka den i laddaren, för då laddar den inte alls.

** Det var väldigt bra att ha lampor på dammsugaren, då ser man dammet mycket tydligare.

** Den är verkligen inte smidig som en “hand-dammsugare”.

** Den är INTE smidig att tömma!
Det blåste damm i hela rummet när jag öppnade behållaren!

** Den är verkligen tung och otymplig att använda som en “handdammsugare”.
Det är så jag skulle vilja bära den me den axelrem och ha en längre slang till den.

Och det är väldigt synd, för att jag använder min handdammsugare mer än vad jag trodde, för att dammsuga stolarna osv.

** Automatläget fungerar rätt bra, den känner av om jag dammsuger på en matta eller trägolv.

** Den är lite väl tung ändå.
Men fortfarande bättre att hantera än Dyson och Bosch där all vikt sitter i handtaget.

** Den hade gärna fått vara tystare, men det är ändå tolererbart. ** Det är faktiskt väldigt jobbigt att längre hörstrån fastnar i det roterande munstycket och i filtret, så man måste klippa och dra loss det.
Jag vill verkligen inte behöva smutsa ner mina händer när jag dammsuger.

** Den har bra batteritid, jag har ännu inte känt en enda gång att jag inte hinner dammsuga allt jag vill på en laddning.

** Den blir faktiskt rätt tung att hålla i efter ett tag.

Hög kvalitetskänsla, bra kraft, enkel att använda och gör det den ska. Den är perfekt att snabbdammsuga lite innan man får besök. Den har en supersmidig och lättanvänd laddningsstation. Den har dock begränsningar. Ibland får man gå två gånger över vissa ytor för att fånga upp tyngre skräp. Munstycket innehåller en roterande borste, vilket gör det lite större och ibland svårt att komma åt på vissa ställen. Annars är den enkel att använda, så jag dammsuger oftare nu. Det är värt en del! Sammantaget tycker jag att konceptet är bra men produkten har sina svagheter. Den kompletterar snarare än ersätter en traditionell dammsugare.

֖ver lag riktigt usel
Har nog aldrig varit med om en bökigare dammsugare.
Ena borsten åker ur sitt spår så fort man dammsugar mattan. Dryga "klumpen" går inte att fästa längst upp, vilket gjorde att när jag skulle fixa till borsten som åkt ur spåret och inte tänkte på att klumpen var i högsta läget smällde den ner med en kraft på mitt ena finger så jag fick grymt ont. Den är otroligt svårstyrd, svårtömd då dammet flyger runt i rummet. Det som är bra med denna är att den är sladdlös, går att ställa ifrån sig väldigt lätt och att den lyser framtill. Men värd pengarna är den definitivt inte!

֖verraskande bra sugförmåga, smidigt att alltid ha den tillhands, dock ganska tung att förflytta mellan våningarna. Skönt att slippa sladden.

Electrolux Pure F9
Bra sugförmåga
Bra batterid
Bra att den den står utan stöd när man pausar
Tung och klumpig när handenheten går inte att ta loss
Funkar inte bra på mattor trots Autoläget
Kommer inte att ersätta min huvuddammsugare

Lättanvänd och rolig skaftdammsugare.
Teleskophandtagen är väldigt trevligt även för oss längre i min mening.
Jag var skeptiskt till de inbyggda lamporna men efter ett tags användning kan jag inte tänka mig att ha en dammsugare utan.

Positivt:
+ Lättstyrd
+ Bra uppsugningsförmåga
+ utdragbar slang
+ Bra munstycken som följer med

Negativt:
- vikten.
- uppsugningsförmåga i hörn och utmed lister kunde varit bättre.
- priset.

Mycket bra sugkraft, älskar att den känner av skillnaden mellan hårda golv o mattor. Lätt att tömma, snygg design. Grus o hundhår försvinner i ett nafs.

Rätt snygg att titta på, sladdlös, den kan stå själv, den är enkel att rulla åt olika håll, något tung att lyfta dock. Höj och sänkbar, lätt att sätta i och ur uppsamlaren, ledbelysning i munstycket, vikbart skaft åt sidorna gör det enkelt att komma åt under möbler etc.
Riktigt bra sugkraft och enkel att tömma.

Jag är väldigt nöjd med dammsugaren, slippa sladdar och byta jack när man går runt i lghen. Väldigt bra med en lampa framför sugen, så man verkligen ser skillnaden. Låter dock lite väl mycket.

Tung och låter ganska mycket. Inte speciellt nöjd.

Electrolux Pure F9 är verkligen en mångsidig och lättanvänd och snygg handdammsugare vi har två hundar som drar in och fäller hår och Pure F9 gör ett perfekt jobb rekommenderas starkt!

Damsugaren fungerar väldigt bra.
Man kan använda den på många olika sätt så väldigt flexibel.
Lätt att bara ta den ur stället och börja damsuga skönt att även slippa tänka på att köpa damsugarpåsar.
Den ersätter helt min gamla vanliga damsugare.

Rekomenderar denna produkt

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 1738 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 900 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 473 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 222 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »