Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
ELECTROLUX rengörings- och avfettningsmedel 300 ml
ELECTROLUX rengörings- och avfettningsmedel 300 ml

1 / 2

ELECTROLUX rengörings- och avfettningsmedel 300 ml

(3 recensioner)
279 kr
Vitrocare rengöringsmjölk för spishällen Var rädd om din hälls renhet! Letar du efter en effektiv och säker hällrengöring? Prova Vitrocare Cleansing Milk! - en ny produkt av märket Electrolux. Vitro Care är en högkvalitativ produkt avsedd för reng
Läs mer

Vitrocare rengöringsmjölk för spishällen

Var rädd om din hälls renhet!

Letar du efter en effektiv och säker hällrengöring? Prova Vitrocare Cleansing Milk! - en ny produkt av märket Electrolux. Vitro Care är en högkvalitativ produkt avsedd för rengöring av keramikhäll och induktionshällar. Den innehåller fotogen, som perfekt tar bort även den tuffaste smuts, fläckar och bränt fett. Efter dess användning har plattan ett extremt elegant utseende - den är oklanderligt ren och glansig länge Vitro Care har en konsistens som en mjölk som är lätt att applicera. Produkten är säker för den rengjorda ytan - den skadar den inte och repar inte. Lämnar ett skyddande lager som underlättar efterföljande rengöring.


Det snabba sättet till en tom skiva!

Användningen av Vitrocare är mycket enkel. Pressa bara rätt dos på ytan och torka sedan av den noggrant med en mjuk trasa. Produkten kräver ingen sköljning. Lämnar inga ränder.


Tar effektivt bort smuts, matrester och bränt fett

Det lämnar ytan skinande ren och full av glans

Innehåller fotogen

Det kommer i form av en mjölk

Det är mycket effektivt (300 ml förpackning)


R

Rickard79

För 4 månader sedan

Fick en ny Electrolux spis med häll efter som jag bor i lägenhet för den gamla gått sönder och ett tag efter så blev det märken där dom inbyggda plattorna var. Som var inbrända. Använde andra medel men inget hjälpte. Så tänkte jag att jag provar det här medlet och blev väldigt överraskad. Det bästa medlet jag någonsin provat. Spishälken blev som ny. Ska köpa några flaskor så att man kan hålla spishällen fin länge framöver när man använt spisen.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

T

Toppis

För 7 månader sedan

Mycket bra men varför finns inte adressen till stället där det kan köpas med.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

E

Ele

För 2 år sedan

Produkten rengör spisen bra, problemet är att det inte går att skölja ur produkten ur disktrasan som förut. Om jag skulle rekommendera produkten nu, nej. Gamla produkten var mycket bättre, ja